Nyt Par Øreringe - Lille Ræv


Fik lyst til at sidde og lege lidt med cernit igen, og ville så gerne lave lidt der havde med ræve at gøre. Har et par øreringe i forvejen, men de sidder ikke ret godt i ørerne, så ville gerne have nogen i kroge. Derfor valgte jeg at prøve at lave nogen selv. De er en smule store og lange, men jeg elsker dem virkelig. :D Om jeg så har begge i samtidig eller kun har den ene i det ene øre det må tiden vise, men brugt det bliver de. :D

Hvad synes I? Er de ikke søde?


English version:
I just made these earrings today. Love them. What do you think?
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Jeg syntes de er rigtig søde.
  Hvis du ikke havde skrevet at du selv havde lavet krogene ville jeg ikke have set det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Altså selve krogen har jeg ikke lavet, men har lavet dem TIL en krog. :D

   Slet
 2. Hvor er de bare fantastisk nuttede! Er helt vild med dem :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)