Powerbank - Når du løber tør for strøm på farten


Jeg har haft rigtig mange problemer med min gamle telefon det sidste stykke tid. Jeg får ikke alle de sms'er folk sender mig, jeg har flere gange oplevet at jeg ikke kan høre den anden i røret via et opkald, og så har min telefon også en mani med at gå ud i tide og utide, og så kan man ikke tænde den igen. Det har virkelig givet mig mange grå hår på det seneste, men det største problem er virkelig at batteriet ikke holder ret godt på strømmen længere. Jeg kan sidde på Instagram, Twitter eller andet socialt medie i en 5-10 min og så er strømmen stort set brugt op. Plus at batteriet bliver godt overophedet. Ja jeg ved godt at telefonen stort set har opbrugt sin levetid med det forbrug jeg har, men det er altså pænt frustrerende alligevel.

Det samme problem har jeg med min iPod når jeg hører musik til og fra Gislev, og da der ikke rigtig er strømtilslutning i bussen, så er det ret irriterende at løbe tør.
Løb også tør for strøm på kameraet sidst jeg havde det med ude og ville optage en vlog (som jo så ikke blev til noget), så jeg har virkelig længe gerne ville prøve en af de Powerbanks, som man ser rundt omkring på div. sider på nettet. De plejer at være ret dyre, men pt. er der tilbud på den side jeg har fået lov til at teste min fra.

Man kan få dem i forskellige farver, og jeg var tæt på at vælge en blå eller grøn, men nu er min computer, mit kamera osv hvidt, så endte altså med at vælge en hvid. :P Så passer det hele lidt bedre sammen. *Hehe*
Var overraskt over at den var på 2600 mAh som er det største de kører med derinde, men jeg klager skam ikke. :D Nu skal jeg i hvert fald ikke være bange for at løbe tør for strøm når jeg er ude og ikke kan komme i nærheden af en stikkontakt. Eller stå og have glemt sin oplader derhjemme - hader det - for nu kan jeg bare smække denne frække sag i røven på det der mangler strøm, og voíla! :D

Jeg er glad for at det er med USB, da jeg så både kan oplade den via computeren - som jeg har gjort her på billederne - og så kan jeg også bruge mit opladerstik til mobilen som smækkes i en alm. stikkontakt, og det fylder jo ingenting, så det er totalt win win! Jeg bliver helt sikkert utroligt glad for denne. Den kommer til at redde mig i mange trælse situationer og så skal jeg ikke hele tiden stjæle min kammerats oplader i bilen. *Hahaahahhaha* Så mange tak til iCovers.dk for at jeg måtte teste denne lækre lille sag nu hvor jeg ikke har en iPhone og kunne teste et cover. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. USB PowerBank ville være perfekt til når jeg går rejse, når der er rigtig. Jeg har ikke gået i et stykke tid. Men det ville være perfekt til at holde i min pung bare i tilfælde alligevel!

  SvarSlet
 2. Fint indlæg. Det ligner jo dem her på en prik: http://sesus.dk/mobiltilbehor/power-bank.html,
  og de er endda lidt billigere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på snart at modtage en derfra og se om den virker, nu hvor disse ikke har gjort.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)