Væggen er nu HVID!


Hvor er det dog rart endelig at komme igang med mit vægprojekt. :) Dog ser det virkelig dumt ud at de andre vægge ikke er hvide længere. Samt loftet. Men i marts bliver stuen malet helt færdig. Køkkenet får maling i morgen, og så skal jeg igang med at tegne op på væggen, som i ser her. Bliver SÅ GODT!!! :D Og så må gang og badeværelse få når jeg engang finder ud af om jeg får fugtspær eller ej. Lofterne skal jeg nok have min kammerat til at tage, men den tid den sorg. :D Nu skal den fine væg bare laves. Kan simpelthen ikke vente længere.

Men hold nu op hvor kan jeg mærke at betændelsen i mine hænder går amok nu. Den tunge malerrulle var ikke lige så skide smart at slæbe rundt på. Men nu er det gjort. Så må jeg bruge en mindre rulle de andre gange. Øv bøv. Men det går nok.

Nu vil jeg pakke lidt i en taske og så bliver jeg hentet af min far inden længe. Er blevet inviteret på aftensmad og samtidig kan jeg lige få vasket en maskinefuld tøj. Bliver så rart. Men glæd jer til at se det færdige resultat i stuen. :D I hvert fald den ene væg. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)