Vil gerne lave noget anderledes


Som jeg har nævnt før, så skal væggen i stuen males og den skal ikke være hvid som de andre vægge. Har gået med tanken om flere forskellige farver og endte ud med enten en grå eller brun væg. Dette havde jeg egentlig besluttet mig for, men så ombestemte jeg mig, da jeg gerne ville prøve noget helt anderledes, og som jeg ikke har set før.

Jeg fik idéen til det nye efter jeg havde lavet designet til bloggen her. Jeg ville gerne have nogle flere farver ind, nu hvor jeg har valgt at fjerne alt det blå og grønne fra indretningen ved stilomlægningen. Ikke at farverne ikke ville passe ind, for det ville de, men det ville bare være for meget og for..... moderne. Så for stadig at have lidt farve i hjemmet, så vil jeg overføre de 2 farver til væggen og samtidig med flette den nye stil ind. Derfor bliver væggen malet som toplogoet. Dog uden hjortene og rævene, men med den blå/grønne baggrund og med de smukke birketræer. :D Det kommer til at tage en krig, men jeg ved med 100% sikkerhed at jeg kommer til at elske det, når det bliver færdigt. :D Jeg har planlagt at male væggen hvid i morgen og så får jeg malet detaljer og det blå søndag. Må se om Cathrine giver en hånd med, eller om jeg skal gøre det selv. :P Men glæder mig faktisk en hel del til at komme igang.

Så gør det heller ikke noget, at der går lidt længere tid før jeg får ordnet badeværelset, gangen og køkkenet, da jeg mangler fugtspær. Så det kan godt vente lidt. :D Så glæd jer. :) Så kan billederne af hjemmet også snart blive opdateret.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Det er virkelig fedt, at du vil prøve at lave noget anderledes. Det brude vi andre sgu lære lidt af!

    Thumbs up. Glæder mig til at se resultatet.

    SvarSlet
  2. Jeg tror det kommer til at se skøn ud. Og det er ikke skarpe farver så jeg tror ikke det er noget man egentlig bliver lidt træt af at se på efter noget tid.

    Jeg glæder mig til at se resultatet

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)