De beholdte mig ikke på hospitalet :P


Så er jeg kommet hjem igen efter min tur i Svendborg. Min kammerat tog Cathrine og jeg med i bilen, da han alligevel skulle derudaf så vi sparede penge på bussen. Lækkert nok. Men det endte med at blive en lang ventetid på sygehuset. Vi var der ca. 20 min før tid, og så er de også forsinket, så måtte lige vente ydereligere 20 min. *Suk* Får så at vide at de skal ligge drop på mig - WTF!?!?! Det var der så ikke nogen der havde fortalt mig. Og når jeg hader nåle så meget, så var det ikke rart at vide at jeg skulle have en nål siddende i armen igennem hele undersøgelsen. Og så skulle de også fylde mig med kontrastvæske. Føj for den da. Og jeg siger jer jeg havde ondt der hvor nålen sad.
Skulle så igennem en MR scanning, så nu har jeg også prøvet at blive ført ind i en klaustrofobisk maskine der larmer som en i %¤#¤%&%¤#%&!!! *Hehehehe* Fik heldigvis lov til at ligge på maven, men de havde lagt måtten på en af neglene på hånden, så jeg fik til sidst voldsomme kramper i hånden og min finger sov. Ikke ligefrem så smart når man skal ligge 100% stille med den. :P Men da det endelig var ovre, så var det virkelig en lettelse. Nu skal jeg så bare vente til min næste tid på sygehuset, som er d. 11 marts for at se hvad de så siger til billederne fra scanningen. Ventetiden bliver lang, selvom der ikke er så længe til.
Nu har jeg så også bare et problem med at få mine øreringe i igen. :P Kan INTET med de negle her. Pænt frustrerende. Så må se hvor meget jeg når at få voldtaget dem inden jeg ikke kan sætte noget i dem længere.

Bagefter smuttede Cathrine og jeg op i byen for at snuse lidt inden vi skulle finde os noget aftesmad. :) Vi var lidt bange for at vi ikke ville nå det hele før vi ville blive hentet igen, men det passede bare perfekt alt sammen. :) Så nu sidder jeg her og vil nyde et glas kold cola og så vil jeg smække nogle serieafsnit på computeren. Skal nyde resten af dagen og se om jeg kan få ført tankerne væk fra min utroligt ømme arm. Bliver spændende at se hvor blå jeg er i morgen. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Øv, vente tid er bare det værste..
    Jeg krydser fingre for dig..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)