Når jeg er i et dårligt humør


Mange af de gange hvor jeg har taget min "Wreck this Journal" frem, har jeg været i et rigtig skidt humør, og denne gang har det været lige netop derfor. I stedet for at gå rundt og smadre ting eller råbe af katten, så får jeg afløb for lidt af min vrede ved at sidde og tegne eller smadre lidt i denne bog. Denne weekend var ellers planlagt til mindste detalje, men... blev simpelthen nødt til at aflyse det hele og rykke alt hvad der hedder malerarbejde, rengøring osv til næste uge/weekend.
Jeg er totalt tom for følelser indeni og der er ikke noget der tyder på at det forandrer sig lige foreløbigt. Så min weekend har jeg valgt at holde for mig selv. Min kammerat kigger dog forbi her inden længe med noget til mig, men ellers skal jeg være alene. Ser faktisk frem til det, da jeg så har mulighed for at få afløb for alle de ting jeg trænger til at komme af med.

Vejret hjælper heller ikke rigtig på det. Trænger til noget solskin. Og nu er sneen gået over i regn, og det er virkelig ikke noget der passer mig ret godt. Øv altså. Men så har jeg en undskyldning for at drikke en masse te og varm kakao (så længe lageret haves).

Hvad skal I få jeres weekend til at gå med? Min står i det kreative hjørne. Som I kan se herunder.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hold da op Anne-Mette, hvor er dine tegninger bare flotte og fantasifulde :) Jeg er helt vild med dem, og den nye ræv du har tegnet er så sød og flot :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Aih mange mange tak :D Ja ræven er jeg virkelig også glad for. :) Det er så smukt et dyr.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)