AndPants.com - Lækkert Mode Tøj


Mit klædeskab er efterhånden gabende tomt - eller det passer ikke helt, men har kun et par bukser, et par trøjer, lidt toppe og ellers ikke så meget andet. Det er faktisk lidt sørgeligt. Jeg har ikke rigtig købt noget tøj i nogle år, så det jeg har haft i ca 5-6 år er slidt og meget af det var ikke til at redde med en sygemaskine, så det blev smidt ud for noget tid siden. Så det er så sørgeligt at kigge ind i skabet om morgenen. Der er ikke så mange sammensætningsmuligheder når det kommer til outfits. /:

Og det er jo egentlig ikke fordi jeg har nogen dyr stil, for min stil er meget afslappet og jeg finder tøj i H&M, Føtex og andre butikker som disse, så jeg har jo ikke nogen dyr smag. Selvfølgelig kan jeg godt forelske mig i en dyr trøje eller nogle svinedyre bukser, men jeg kan sagtens leve med det billige - selvom det er irriterende at det går så meget hurtigere i stykker, men sådan er det. :) Og så har jeg lige sammensat dette sæt fra AndPants.com, som lidt viser min afslappet stil når det kommer til det jeg godt kan gå med i hverdagene. Dette kunne jeg egentlig også godt gå i i byen, men der må det gerne være lidt pænere, men ellers viser dette meget godt det jeg føler mig afslappet og godt tilpas i. Jeg ville dog aldrig gå med så stramme bukser, men de har ikke nogen som minder om dem jeg går med, så dette var bare en erstatning så jeg kunne sammensætte et helt outfit. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)