Det er super vigtigt at have en hobby


Jeg kender efterhåndet et par stykker, der ikke har nogen hobby eller noget de brænder for, og det kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Det må godt nok være kedeligt. Hvad foretager man sig så? Ja jeg kan ikke forstå det. Det skyldes især at jeg ikke ville kunne leve uden en hobby. Jeg kunne ikke forestille mig, ikke at have noget jeg synes var fedt at lave som gjorde mig super glad. Så når folk siger til mig, at jeg bruger for meget tid på mine hobbyer, så kan jeg ikke lade være med at ryste på hovedet.

Jeg har aldrig haft noget jeg var så glad for, som når jeg arbejder på bloggen, leger med makeup, tager rundt og tager billeder, er kreativ, læser osv. Havde jeg ikke det at lave, så ville jeg være en kedelig lille grå mus, der bare sad over i et hjørne og forsvandt lige så stille. Jeg ville ikke kunne dele ud af mine idéer og kreative ting. Jeg ville ikke få mulighed for at sprede budskaber og skabe fantastiske netværker. Jeg ville ikke have mulighed for at udtrykke mig kreativt og træne mine skrive-kundskaber osv osv osv. Jeg ville ærligt talt hellere ligge mig i en trækasse og visne op, end at skulle undvære noget af det, som gør mig glad og giver mig noget positivt i livet.

Jeg har siden jeg startede med at blogge, mødt så mange fantastiske mennesker både i virkeligheden og online. Det er faktisk online at jeg har nogle af mine bedste venner, og har været så heldig at have mødt nogle af dem og kunne kramme dem. Det beriger mit liv langt mere end noget andet. Jeg elsker de netværker jeg har fået skabt igennem bloggen og Twitter. Det er så dejligt.

Det er jo også her online min fremtid ligger. Om det er inden for de sociale medier, eller om det kun bliver det grafiske, det ved jeg ikke, men jeg vil aldrig nogensinde slippe dette. Og det ville da være dejligt hvis man kunne komme til at leve af det i fremtiden. Who knows. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg kender følelsen! :) Det er virker for mig så underligt, når folk nævner deres interesser og "feste og være sammen med venner" er alt hvad der dukker op... how can they even live like that?

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)