Jeg har brug for en ferie


Jeg er ikke typen der rejser ret meget, og har kun været på udenlandsrejser 2 gange i hele mit liv, MEN! Derfor kan jeg godt drømme om at tage afsted. Jeg har især kunne mærke den sidste uges tid, at jeg virkelig trænger til at komme lidt væk snart. Men muligheden for det er der bare ikke. /: Og det var ikke nemt at sidde herhjemme i kedelige Danmark på St. Patricks Day d. 17 marts. Øv altså. Og en dag som i dag, hvor vejret er lækkert, tænker jeg tilbage på studieturen i Irland og hvor fedt det var at være derovre. Åhhhh hvor jeg dog savner det. *Suk*

Har flere gange overvejet at tage en forlænget weekend væk og så lige tjene lidt hurtige penge til det, men for det første er det ikke nemt at finde den slags penge, samt at jeg enten har været under uddannelse eller som nu er fanget i kløerne på kommunen, så kan ikke tage nogle steder. Det er virkelig frustrerende. Og i år har jeg ingen sommerferie, så får ikke engang mulighed for at nyde sommeren og få noget sol mod min psoriasis. Det gør ondt helt indeni.

Havde jeg ikke stået i denne situation og havde jeg muligheden for det både tidsmæssigt og økonomisk, så havde jeg nok bestilt en rejse igennem 65-ferie.dk og så var jeg taget til Irland, Skotland eller Prag. 3 steder jeg godt kunne finde på at tage til før jeg stiller træskoene. Og så er det ikke noget man skal smide en formue efter.

Kunne også godt finde på at tage på en af de dyrere rejser hvis det var muligt, såsom Grækenland, Spanien eller Italien. For som nævnt før, så har jeg stort set ikke været ude og rejse før, så det ville jeg virkelig gerne inden det bliver for sent. Misunder virkelig folk der er ude og rejse regelmæssigt.

Men det første sted jeg nok ville tage til var tilbage til mit skønne Irland. Savner det.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Det er efterhånden også en del tid siden, at jeg har været på en god, afslappende ferie, og jeg savner det også lidt for tiden. Jeg håber på engang at få sparet nok penge sammen til at tage en tur til Paris eller London. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh Paris og London kunne også være lækkert. :D Men det ville nok ende med at blive ren shoppetur for mig så. *Hahahahah*

   Slet
 2. Kan ikke lige huske hvilken slags indkomst du har, men husk at hvis man er på kontanthjælp og har været det i mere end et år, så er man berettiget til 5 ugers ferie om året :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er først berettiget ferie efter september /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)