Glæder mig til at se sko og kjoler til årets Oscar uddeling


Jeg har besluttet mig for at se Oscar uddelingen i morgen nat, nu hvor jeg kunne se på tavlen ude i Gislev at vi har fri mandag. Så gør det nemlig ikke noget at jeg kommer i seng klokken lort. :D Jeg elsker at se sådanne ting og jeg elsker at se når gæsterne ankommer. Det gælder både for det royale herhjemme i DK og til uddelinger som Oscar osv. Normalt gider jeg ikke se selve showet, men Zulu Awards, Music Awards, Oscar osv osv osv, det vil jeg utroligt gerne se, da det som regel er pænt underholdende. Og så er det heldigvis Ellen DeGeneres der skal være vært, og hende elsker jeg virkelig. Hun er så dejligt inspirerende.

Noget af det som jeg glæder mig mest til, er helt klart at se de smukke kjoler de kendte tropper op i. Det er så dejligt glamourøst og jeg kan godt misunde dem at de kan bære det. :D Og så er der deres smukke og sexede stiletter.
Hvis jeg så selv skulle til en Oscar, så ville jeg tage dette outfit på, som jeg har været henne og sætte sammen. Kjolen er simpelthen bare så fantastisk smuk og jeg elsker at der er lidt mønster i stoffet. Elsker når det ligner blonder. :D Og for at det hele ikke skal blive alt for sort, så har jeg valgt et par smukke røde stiletter og en fantastisk sjov håndtaske. :D Mange ville nok mene at den er "over the top", men jeg synes simpelthen den er så fin, og så passer den perfekt til sådan noget som Oscar uddelingen, da det jo er lidt vildt og overdrevet. :D Sidst så har jeg valgt en sød og simpel sort blazer, som ville være en lille dæmper til looket. Selvfølgelig vil der også være lidt smykker, men de skal være simple og af sølv og så et fint smokey look.

Hvad med jer? Skal I også se Oscar uddelingen?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

 1. Jeg skal ikke se det, da jeg skal op tidligt for at arbejde. Jeg gad ellers godt prøve at se en Oscaruddeling live, men det bliver næppe i år heller.
  Hav en skøn uddeling!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik heller ikke set det om natten, men så det dagen efter på nettet. :D

   Slet
 2. Jeg skal også se Oscar og håber jeg kan holde mig vågen til det sidste.. ;)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)