GiveAway i samarbejde med PinTrendly (SLUT)


Hold da op hvor er det længe siden at jeg har haft en GiveAway kørende til jer besøgende, men nu behøver I ikke vente længere. :D Jeg har nemlig i samarbejde med PinTrendly fået lov til at udlodde en super fin præmie, som en af jer derude bag skærmen får chancen for at vinde. :)

PinTrendly er en helt ny side i gruppen Sociale Medier. Her har du mulighed for at lave din egen ”social opslagstavle”. Det minder meget om Pinterest, men har dog alligevel sin egen unikke opsætning og super nemme brugerflade. Dog er de stadig ret nye, så der vil løbende komme forbedringer. Er sikker på at det bliver en rigtig populær måde for os bloggere at gøre folk opmærksomme på os på. :D
Der er her tale om denne sjove halskæde med det karakteristiske skæg. :D Der er nogle regler som skal overholdes, før I kan vinde denne konkurrence. Og dem kan I se her:

* I skal "Synes godt om" PinTrendly's Facebookside.
* I skal oprette jer en gratis profil på PinTrendly.dk og følge MIN blog på PinTrendly!
* Vælg den farve I ønsker ud fra billedet.

Det er de ENESTE krav som PinTrendly kræver og derudover kommer jeg ikke med andre end at I skal huske at smide jeres mail i kommentaren, så jeg kan komme i kontakt med jer hvis I vinder. :D

Konkurrencen vil køre fra i dag og t.o.m d. 15 marts hvor jeg trækker en vinder og offentliggør det på bloggen. :D Held og lykke alle sammen.

English version:
Only for my Danish visitors.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker mig den sorte.
    piastulle@hotmail.com

    SvarSlet
  2. Jeg ønsker mig den i lilla

    eva_vejlstrup@hotmail.com

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)