Hvad argan oile kan udrette


Jeg er jo typen der godt kan finde på at teste alverdens ting på .... alverdens ting. *Hehe* Og når det kommer til den velkendte arganolie, så er dette ikke nogen undtagelse. Jeg har før skrevet et indlæg, hvori jeg skriver om at jeg gerne vil teste en masse forskellige, og en af dem som jeg har fået et godt øje til er John Masters Organics Argan Oil. Jeg har en i forvejen der minder om denne, som også har en pipette og den elsker jeg virkelig. Bruger den til mine tørre spidser da den har en super skøn duft.

Denne arganolie jeg lige har linket til, er faktisk fra en producent som var en af de første overhovedet der begyndte at bruge arganolier i deres produkter, og det er jo lidt fedt. :) Det er en økologisk olie hvor der ikke er tilsat noget som helst, og det er netop sådan en som jeg gerne vil have hjem næste gang jeg får muligheden for det. Den olie I ser på billedet er den første jeg nogensinde testede og den bruger jeg i badet og så er jeg for nyligt også begyndt at bruge den til Cosmo. Ja nu sidder I nok derude på den anden side af skærmen og tænker hvad fanden jeg har gang i, men det har faktisk en rigtig positiv effekt på kattepoter.

Cosmo er ikke udekat, men derfor har hans poter det alligevel med at tørre ud en gang imellem og det er især slemt om sommeren. Nu hvor han også har adgang til altanen, så går det bare det hurtigere med at tørre dem ud. Noget jeg så har testet er at smøre en smule ind i mine fingre og så massere det lidt ind i hans trædepuder når jeg lige får lov til det, og her er det jo så vigtigt at den er 100% ren og gerne økologisk så det ikke er giftigt for ham at slikke af. Og derfor vil jeg gerne prøve den fra John Masters. Jeg har haft stor glæde af at bruge en arganolie på ham, og det er jo også en positiv ting for ham. Han har super lækre bløde trædepuder og de risikerer ikke at sprække og være smertefulde. Så jer med katte, det er værd at prøve. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)