Mød Medina i Magasin på Fredag! DON'T MISS IT!


Har en fantastisk besked til jer derude på den anden side af skærmene. MEDINA HOLDER SURPISE-KONCERT I MAGASIN PÅ FREDAG! Det er i samarbejde med det fantastiske (og et af mine fav. makeup-brands) GOSH. :D Det kommer til at forgå i Magasin på Kgs. Nytorv midt i København. Så hvis I skulle være i nærheden der, så smut da endelig ind og hils på hende og nyd noget af hendes skønne musik.
Mini-koncerten sker i forbindelse med lanceringen af hendes nye duft "Jalousi", som har fået navn efter hendes nye sang der allerede ligger øverst på hitlisterne. Men ikke nok med det, så lancerer GOSH også en lille serie i samarbejde med Medina.

Selve programmet for i morgen ser således ud:
- En DJ spiller Medinas numre og sætter gang i festen allerede fra kl.12.00 og du + veninderne kan få lagt gratis make-up med Medina by GOSH hele eftermiddagen.
- Omkring kl.16.00 kommer der en helt særlig gæst... og giver et par numre!! Og der er mulighed for at købe en duft – og mon ikke det bliver muligt at få den signeret?

Lyder det ikke bare fantastisk? Ja hvis jeg boede på Sjælland i nærheden af København, så var jeg altså taget derind. :D Så hvis nogle af jer tager derind, så vil jeg da elske at høre om hvordan det var. :D

)

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)