Når mine tanker for frit løb


I går på vej hjem i bussen slog det mig, at jeg faktisk bruger meget tid på at iagttage naturen når jeg kører i bus/bil. Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg er sur eller om der er noget galt, når jeg ikke siger noget på en lang køretur, men svaret er ofte nej. Jeg sidder bare og tænker og iagttager. Og hvis jeg bliver stillet det spørgsmål igen og igen, så er det at jeg bliver irriteret og sur, for når jeg sidder i mine egne tanker, så vil jeg bare gerne lades være i fred. :)

Men ja - jeg bruger meget tid på at tænke over en masse ting og kigge ud på naturen. Der er faktisk ikke noget mere afslappende på en køretur. Det gør så også at jeg en gang imellem ender med at falde i søvn, men sådan er det. :P

Noget jeg kan blive helt i trance over, er når jeg sidder og virkelig kigger på naturen der fiser forbi udenfor. Formen på skyerne og måden de svæver over jordoverfladen. De bløde former og dybden i landskabet, som får det til at se ud som om skyerne er et beskyttende vattæppe som holder det hele væk fra uendeligheden i rummet. Farveskiftet i dem og solen der en gang imellem bryder igennem som en laserstråle der forsøger at finde et mål den kan varme op.

Den evigt levende natur som ånder og lever som os to-benede skabninger. At se den skifte farve i årets løb og især nu hvor knopperne på buske og træer bryder op og går i blomst. Græsset der knitrer imens det kæmper for at blive smukt og klar til sommeren når det vokser op. Tanken om hvor skønt det føles at gå på det med bare tæer. Blomstrene der byder sommeren velkommen i alle regnbuens farver. Fuglene der synger deres favorit-sang og flyver legende let rundt i luften. Vandet som klukker og forkæler os med en glitterfyldt overflade. Dybden i havet som holder på en hemmelighed vi kun kan få kendskab til, ved at bryde overfladen og dykke ned til jordens vidunderverden.

Jorden og verden omkring os er fyldt med mystik, som vi i vores levealder aldrig vil finde koden på. Det er magisk og virkelig privilegerende at få lov til at være en del af. Livet er en fantastisk ting helt ned til den mindste detalje.

Jeg kan på ingen måde beskrive mine tanker 100% og det er svært at visualisere det der foregår i dem, men nu har I fået et lille indblik i min verden og hvordan den er, når jeg forsvinder ind i mig selv. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)