Roskilde Festival "Overlevelses" Pakke fra Vaseline - GIVEAWAY! (SLUT)

Jeg har aldrig selv været på Roskilde Festival - har faktisk slet ikke været til nogen festivaller overhovedet - men jeg har altid været lidt nysgerrig efter at opleve det selv. Jeg er ikke den store campist længere, mine spejder-gener stoppede da jeg gik fra teenager-alderen. Men en enkelt dag kunne jeg måske godt tænke mig at prøve. MEN! Skulle jeg afsted en hel uge i telt, så ville jeg meget gerne have en masse ting med, som kunne gøre det hele lidt mere behageligt og hygiejnisk. Det er jo ikke ligefrem hver dag man har adgang til bad osv.

Vaseline har sammensat en Roskilde "overlevelses"-pakke, som godt kunne gå hen og blive uundværlig på Roskilde Festivallen, som jo bliver sparket igang d. 27 Juni. Der er ikke længe til! Og ved I hvad? Jeg har fået æren af at forkæle en af jer med den samme pakke, som jeg vil vise jer i dette indlæg. Så skal du på Roskilde Festival, er dette jo en lækker ting at få med i bagagen.

Pakken indeholder en masse lækre ting fra Vaseline og lidt fra andre mærker. Alt noget som kan gå hen og blive lækkert at have med sig. Især hvis vejret bliver rigtig lækkert og solrigt. Huden bliver udsat for en masse igennem en hel uge i solen og i den frie natur, så det er vigtigt at tænke lidt over at forebygge skader. Jeg har selv været en del ude i det fri i denne weekend, og der har jeg godt kunne mærke at huden led lidt. Så jeg tør slet ikke tænke på hvad 24 timer i 7 dage ville kunne gøre.

Hvis I spørger mig, så er body lotions som de to fra Vaseline virkelig en nødvendighed. Huden har brug for fugt og selvfølgelig også solcreme, så det skal man altså huske. Men disse to cremer er virkelig lækre. Jeg hader selv at smøre mig ind om sommeren, for man bliver så forbandet fedtet og huden klistrer til en og det er altså bare klamt. Men disse klistrer slet ikke. De trænger super hurtigt ind i huden, og du har slet ikke følelsen af at have taget creme på. Du har dog den lækre bløde hud som bevis på det. JEG ER STOR FAN! Man får også en 100% naturlig vaseline med i pakken, og der findes jo utallige af muligheder for brug af sådan en, så det er en meget universal ting.

En lækker ting der også er med, er en tørshampoo fra TRESemmé. Der er jo dage hvor man ikke har adgang til et bad, og der er det meget rart at kunne gøre noget ved håret, som jo er det første der sladrer om ens hygiejne. Og så dufter denne faktisk overraskende godt, så det er jo en lækker bonus. Og til dage hvor du har adgang til et bad, så er der en Body Wash fra Dove - og folk der kender mig ved at jeg ELSKER Dove's produkter! Så jeg elsker at denne er med i pakken.

Vaseline har også smidt en af deres egne læbeprodukter med. Jeg har haft rigtig mange igennem tiderne fra vaseline og har også en i min skuffe i forvejen, men denne der følger med i pakken har jeg endnu ikke prøvet. Eller har testet den igennem hele dagen i dag og den er altså super lækker. Den føles super lækker på læberne og klistrer ikke. Så læberne kan også blive forkælet på festivallen og derved holde fugtet og bløde. Hvem hader ikke tørre og sprukne læber? Det er der da ingen der gider kysse på. :P

De to sidste ting er også ret uundværlige og det er vandafvisende plaster og et par billige solbriller. Plaster er der nok ikke nogen der ikke har brug for på en festival - alkohol og natur er lige med rifter og blå mærker. Og et par billige solbriller er jo også lækre at have med. Får man en festival med lækker solskin, så kan man ikke undvære disse. Og så er det jo en fordel at de er billige og ikke de dyre solbriller man har til at ligge derhjemme - især hvis man ender med at kaste rundt med dem og de nok også vil gå i stykker.

Men ja.. det er hvad der befinder sig i pakken, som I nu også kan vinde. :D

For at vinde denne lækre goodie-bag med disse fantastisk produkter skal du skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle hvad dine planer er for denne sommer. Skal du på Roskilde, så vil jeg gerne høre hvad du glæder dig mest til i den uge. Og det er altså ikke et krav at du skal til Roskilde Festival for at kunne deltage i denne Giveaway. ;)

HUSK at skrive din mail i din kommentar, så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder. Sidste deltagelses dag er på Søndag d. 14 Juni kl. 24 og vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen på Mandag d. 15 Juni og får selvfølgelig direkte besked på mail.

Held og lykke alle sammen. :)

21 kommentarer:

 1. Sikke en lækker giveaway!! :D
  Jeg skal desværre ikke til Roskilde Festival men derimod til Bulgarien, hvor denne lækre pakke bestemt også vil være nyttig!

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker pakke. Jeg skal en tur til Hamborg i min ferie, der har jeg aldrig været, så glæder mig, tror den fine pakke vil være god at have med.

  Pernille_kjaer(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker pakke!
  Jeg skal ikke til Roskilde Festival eller andre festivaller - Men jeg tager tilbage til skønne jylland og besøger min familie og hygger med dem, og skal også være en del hos min kæreste :) Håber på en ferie udenlands også, men jeg er ikke helt sikker på at det kan lade sig gøre endnu!
  // Jeanette (jeanettejewel@live.dk)

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk aldrig været den store festivals gænger, når jeg har været afsted på en festival, har det kun været en enkelt dag. Normalt er jeg til mange af de store udendørs sommer koncerter, men intet er planlagt i år. Jeg gad faktisk godt til grøn koncert, men ved endnu ikke om det bliver til noget.. Ellers skal vi nok bare nyde den danske sommer, måske en tur i sommerhus, men så bliver det spontant. :D Jeg bruger rigtig meget tid på stranden om sommeren og der ville den der pakke jo være helt perfekt.. :D Krydser fingre for at jeg er heldig denne gang..

  Knus <3

  SvarSlet
 5. det ville da være for fedt at vinde sådan en omgang :D

  jeg skal ikke så meget i sommerferien - bare slappe af og gå nogle lange ture i skoven :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Der bliver ingen festival til mig i år,vi kører til Kroatien,min mand,mig og vores 4 drenge og jeg glæder mig helt sindssygt :)
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg skal arbejde hele sommeren, men til August trækker jeg til gengæld stikket ud og smutter 14 dage til USA. Bliver fantastisk. :D

  SvarSlet
 8. Ingen festival til mig.. (heldigvis) Til gengæld håber jeg på en uge i sommerhus med min dejlige kæreste og et vennepar :)

  Pivkat@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg skal desvære ikke på festival i år. Men jeg skal dog nyde en uge i Portugal, og en uge i Skagen, så der er masser af tid til at få sol, og hygget! Ellers skal jeg bare nyde den danske sommer, og hygge med mine veninder <3 Super lækker pakke, her op til sommer, den vil jeg 100% kunne få gavn af :) Nu må jeg bare krydse finger :))
  - Og god sommer til dig!

  SvarSlet
 10. Jeg skal ikke på Roskilde festival - men derimod hygge max med familien. Vi skal besøge nogle forlystelsesparker - men har endnu ikke lagt os fast på hvornår og hvilke det skal være... Ellers må vi se, hvad vi finder på - men det bliver en sommer helt på børnenes præmisser...
  Og så skal vi også forberede at min ældste søn skal på efterskole til august - så der skal indkøbes lidt af hvert...
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg skal ikke på Roskilde, men en af mine sønner skal :-). Selv skal jeg med min datter på familiebesøg i Jylland og hygge med min søster og hendes familie. Måske en tur i sommerhus. Ooooog så kunne min datter på 16 år godt tænke sig nogle fede oplevelser her i Danmark, så måske et spaophold.
  Under alle omstændigher vil overlevelsespakken falde i mange glade hænde, hvis den havner her :-)!

  Gode forårshilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg snakker med min eks om at tage til rømø for at se vandet sammen med Sommer, samt måske tage i zoo eller besøge nogen i jylland :) derudover har både Sommer og jeg fødselsdag i ferien, så der skal spises nogle boller hehe :D

  SvarSlet
 13. Jeg bor i Indien i år, så jeg skal rejse rundt hele sommeren, nu hvor mine studier er ovre. Det bliver virkelig dejligt at opleve mere af Indiens smukke natur og imødekommende mennesker. Jeg kunne dog godt bruge en "survival kit" her, hvor man ofte ender i situationer uden shampoo, creme osv. Derudover har jeg slet ikke solbriller, og her er 40º varmt! Så jeg krydser fingre for at vinde :D
  Kram fra Marie
  Mmilling@outlook.dk

  SvarSlet
 14. Jeg skal til London i morgen med en veninde, så desværre ingen festivaller til mig. "Kun" shopping, god mad og drinks, så jeg går ikke glip af noget :-)

  Mvh. Stephanie
  sm99_32@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg skal ikke på festival i år, det har jeg desværre alt for travlt til, men jeg håber da på at kunne bruge kittet, det skal bare lige blive varmt i Danmark først, men det skal nok ske ;)

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
 16. Jeg skal til Timderbox i Odense, det glæder jeg mig rigtig meget til, der kommer rigtig mange gode kunstnere, så denne lækre produkt pakke ville give meget glæde,og kan helt sikkert bruges i dagene. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg skal ikke på Roskilde festival i år, selvom jeg bor i Roskilde. Jeg har faktisk ingen særlige planer - udover noget veninde hygge. Jeg skal så småt i gang med at arbejde på min Bachelor, så der er hverken tid eller penge til rejser eller festivaller :(

  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 18. I denne sommerferie skal jeg mest til Fyn og nyde solen og familien. Ellers står den på læsning i stor stil, samt ture med kæresten - såsom i zoo eller til andre serværdigheder her i jylland eller på Fyn. Gerne noget historisk såsom trelleborge, gamle by i Århus eller lignende.

  Skal bestemt ikke på Roskilde festival, men derfor kan jeg sagten bruge goodiebag'en. :)

  gnuffi@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Charlotte Andersen10. juni 2015 kl. 06.30

  Jeg har netop fået et ønskejob; Plejer, på et plejehjem. Derfor er min sommer ret booket, og hvorfor vil jeg så vinde denne dejlige pakke, tænker du? Fordi jeg går så sindssygt meget hver dag, og har ømme fødder der skriger på creme (og plaster!), fordi hygiejne skal være sådan i top, at ens hud kan virke en smule tør til sidst, og denne pakke ville sådan redde mig! :-) Jeg krydser fingre, og ønsker dig en dejlig sommer! Tak for en god blog! :-) (Andersen.charlotte@yahoo.dk)

  SvarSlet
 20. Jeg smutter endnu engang til Tenerife her om 14 dage, så det ville være rigtig lækkert med sådan et kit, når man skal ned i varmen, og boltre sig i saltvandet, og ud og gense kulturen og naturen (:
  camilla_madsen_2405@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Åh hvor ser den pakke lækker ud ! kunne være rar og have her til sommer når ferien bliver holdt herhjemme :)

  HeidiHopeB@gmail.com

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)