Gør det for Denmark - Make more kids


Tror det var i sidste uge, at de i Go' Aften/Morgen Danmark snakkede om at vi Danskere er lidt sløve til det med at få børn og videreføre vores gener, og efter det, så var der især én reklame i TV som fik mig til at smile og grine lidt. Synes det er en fed måde at reklamere for rejser på, og hvis I ikke lige ved hvilken en jeg snakker om, så kan I se den her:

Denne video er en smule anderledes end den jeg så i TV, men synes historien er lidt sjov og igen, så er det en fed måde at reklamere for rejser på og samtidig med lave en konkurrence. :D Læs mere om det i linket længere nede i teksten.

Vi bliver altså opfordret til at lave flere børn, og en måde at gøre det på, er at tage på en romantisk rejse, hvor man eventuelt får lidt mere gang i hormonerne og får tid til at nyde hinanden. Små oplevelser på en rejse kan jo være med til at spice det hele lidt mere op.
Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig at en tur til Grækenland, Paris eller måske endda Italien eller Spanien kunne være romantisk med den helt rigtige person. Eller måske bare for sig selv. Det kunne jo være at man fandt en lækker mand man ville lave børn med på sådan en rejse. :D Ja jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at fange en græsk Adonis. *Hahahahha* Så jeg synes det er en fed både at gøre danskerne opmærksom på dette. Så kære danskere - DO IT FOR DENMARK! (link) :D

Spies gør i hvert fald deres for at hjælpe os på vej, og de udtaler selv således:
"Danmark står over for en krise. Vi har den laveste fødselsrate i 27 år. Hos Spies er vi bekymrede, for færre danskere betyder færre til at forsørge den aldrende befolkning – men trist nok også færre Spies-rejsende. Undersøgelser viser, at danskerne har 46 % mere sex på storbyferier, og da mere sex øger chancen for flere børn, ordinerer vi en romantisk storbyferie for at redde Danmarks fremtid."
Nu er jeg jo single og jeg er en af dem som får smide dette budskab i hovedet ret ofte, da jeg er 30 lige om lidt, og så mener man jo at det begynder at gå ned af bakke. Jeg er ikke selv klar til at skulle have børn, og vil slet ikke være alene med dem, så jeg er nok ikke en af dem de skal regne med får børn inden for den nærmeste fremtid, men derfor tager jeg da gerne på rejse for at finde en lækker mand. :D Men når man skal alene afsted, så skal man da have lidt med der kan live lidt op i lysten til at varme op til det med at få børn. *Hehe* Så et par erotiske bøger, lidt udfordrende tøj og en lækker udstråling, så går man da ikke helt galt i byen. :) Havde jeg sommerferie og pengene til det, så tog jeg altså gerne en tur sydpå for at få livet lidt op i underlivet. *HAHAHHAHAHA*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)