Dommen over min cyste i min finger


Så fik jeg endnu et sygehusbesøg overstået. I dag skulle jeg ned og finde ud af hvad de ville gøre med den knude jeg har i fingeren. Heldigvis var den godartet, så ikke noget gris i den, men en operation slipper jeg ikke udenom.

Som I kan se på billedet, så er knuden faktisk overraskende stor. Den er 2/3 af knoglens bredde og fyldt med væske. Den skal så tømmes, men fyldes op igen, da fingeren ellers bare ville blive knust og gro meget mærkeligt sammen. Så jeg skal i fuld narkose og opereres. De vil som sagt tømme knuden, og så finde noget knoglemasse i underarms-knoglen og fylde knuden op med det. Der kan ske mange komplikationer så jeg skal faste igen, være under observation i 24 timer af en ven/veninde eller pårørende når jeg kommer hjem, og så skal jeg være meget opmærksom på rigtig mange ting. Jeg skal have en skinne på i minimum 2 uger og så skal der genoptrænes, så de mener jeg skal gå i mindst 2 måneder og kæmpe med at få det bedre. Det er laaaaaaaaang tid hvis I spørger mig, men... jeg kan ikke slippe udenom. Så alt hvad der hedder piercinger, makeup osv er bandlyst den dag jeg skal opereres. Håber fandme ikke at det gror sammen i læben imens, ellers må jeg jo erkende at jeg ikke skal have den længere. Bliver ikke nemt, men... tja. Tiden må vise hvordan det bliver. :)

Jeg har sagt at jeg gerne vil vente til efter d. 10 maj, da jeg gerne vil have noget tid til at vænne mig til denne beslutning. Lige nu har jeg det okay med det, men når jeg kommer tættere på den dato jeg får inden længe, så ved jeg at det bliver hårdt. Psykisk bliver det nok ikke så sjovt, men... må bare håbe at jeg har folk omkring mig der kan støtte mig. Garantien for at min finger bliver bedre kunne de dog ikke give mig, da det ikke er hver gang at sådan en operation lykkedes for alle, så det er ikke sikkert at det bliver den eneste. Men det håber jeg. :) Må tro på at det lykkedes.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

6 kommentarer:

 1. Puh hvor surt. Blev selv opereret i foden for tre uger siden, og skal gå med krykker i minimum tre måneder + det næste års tid må den ikke blive belastet for meget, da det nye kød og hud skal hærdes, og foden skal genoptrænes, så føler med dig! Det er virkelig kedeligt at være bundet til sofaen, fordi foden skal være op ad, men har da fået masser af tid til at læse blogs, efter jeg er blevet sygemeldt :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha. God bedring til dig da. Og du er ret heldig. Tror ikke jeg får lov til at slippe for arbejde selvom det er min hånd jeg "mister" i nogle måneder. De sagsbehandlere vi har er lige til at lukke op og skide i. De er så kolde i røven og er pænt ligeglad med om man skulle have amputeret alle lemmer. I deres øjne er man alligevel arbejdsdygtige.

   Slet
 2. Jeg vil håbe og krydse fingre for at det lykkes! Og at der ikke vokser noget nyt frem i fingeren igen. Operationen virker måske skræmmende, men mon ikke tanken om at det måske bliver godt igen, er god. Jeg har selv en veninde (yngre end mig) der grundet noget fejl i hofterne skal have det hele knust og limet sammen igen for ikke at få sledgigt i løbet af få år... Det vil tage 2 år før hun er optimal igen, men det kan gøre det bedre for hende så det er dét hun fokusere på.

  Positive tanker og ønsker herfra.
  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja /: Håber også at denne operation er nok

   Slet
 3. Jeg jubler og over at der ikke er noget ondt i den knude.. Du må virkelig føle dig lettet.. <3

  Dog kan jeg godt forstå det er skræmmende med den operation. Min panik-angst ville spasse totalt ud hvis jeg skulle i narkose. Lyder det forkerte at jeg siger: Jeg vil krydse fingre for dig.. Ej det er tamt Jeanette... :P

  Jeg sender en masse varme positive tanker og kram - Jeanette

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)