Nyder Forårs Solen :D

Så blev det langt om længe weekend, og jeg har virkelig set frem til den. Jeg skal nemlig være hjemme i mine egne rammer, og jeg skal simpelthen bare nyde det. :D Skal lige ned og fodre katte søndag, men ellers så står den på "MIG"-tid med meget stort M. :D Det bliver simpelthen så lækkert. Og så har de jo lovet, at vi får godt med solskin så det skal nydes. Jeg skal have vasket tøj som skal ud på altanen og hænge. Tror nok jeg har en enkelt tur på kortet, så det skal udnyttes. Ellers står den på blogarbejde, selvforkælelse med ansigtsmasker osv og så skal jeg nyde et par film og serieafsnit. :)

Startede faktisk weekenden ud med et lægebesøg. Skulle ned og have tjekket op på min "sovende" hud. Desværre kunne hun ikke komme med en årsag og bad mig derfor se om ikke det gik i sig selv, selvom jeg nu har gået i over en uge med det. Men bliver det værre skulle jeg komme derned igen, for så måtte vi se om jeg skulle på endnu et sygehusbesøg for at få tjekket op på det. Jeg sidder selv og tænker, at det nok kan være dette der gør at mit infektionstal er på over 50, men... aih jeg ved det sku ikke. Men det er virkelig en ubehagelig fornemmelse. Kan godt mærke berøring, men det føles ikke som om det er mig man rør ved. Ad siger jeg jer. Så nu må tiden vise hvad der sker.

Nåede også lige at sige "farvel" til Cathrine, som i dag tog mod Jylland. Vi sad lige og nød solen inden hun skulle med sin bus. Siden har jeg nydt solen på altanen og fået en lille morfar på sofaen. :) Så der skal bare hygges resten af aftenen med prinsen. Han er godt træt og i puttehumør efter en dejlig dag på altanen.

Kunne dog godt bruge noget snask at guffe i, men må nøjes med min kæmpe appelsin. :D Og måske is senere. Har haft noget i boksen i flere måneder nu, som jeg endnu ikke rigtig har fået taget hul på. *Hahahahah* Så slikmund kan man vist ikke rigtig kalde mig. :P Kan godt have ting liggende længe inden jeg tager hul på det. Og det er jo lækkert pludselig at finde det på en aften som i aften. Så jeg vil smutte og lige opdatere mig på div. sociale medier og så smutter jeg.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)