Gør Sætningen Færdig TAG #6

Vejret har været virkelig trist her de sidste par dage. Ikke ligefrem opmuntrende. Men de har lovet rigtig godt vejr til weekenden, så det skal virkelig nydes. :D Det var ellers planen at jeg skulle have weekenden for mig selv, men min søster kommer vist til Fyn, så skal nok ses lidt med hende. :D

Jeg kunne godt tænke mig at komme et smut til Tyskland inden for den nærmeste fremtid, da jeg gerne vil have lidt drikkelse til sommeren og muligvis også til hvis jeg alligevel skal fejre min fødselsdag lidt. Men jeg kan ikke finde en der skal derned nu her. Det er lidt irriterende. Men håber da at der pludselig dukker en op. Om det så er for at have ting med hjem til mig eller for at have mig med, så ville det være fint begge dele.

Jeg har endelig fået færdiggjort mit væg-projekt i stuen. Det har så også været undervejs i 2 måneder. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke tog mig sammen noget før, for det tog virkelig ikke særligt lang tid at lave detaljerne. Men sådan er det en gang imellem. :) Man bliver overrasket. Men hold nu op hvor er jeg bare glad for resultatet.

Jeg er for tiden en travl kvinde, og jeg kan fornemme at det irriterer folk. Normalt får jeg vildt dårlig samvittighed over det, men nu er jeg faktisk lidt ligeglad. For jeg har besluttet mig for at det er på tide at tænke på mig selv. Derfor tager jeg mig tid til at puste ud, tage til kiropraktor, ordne projekter herhjemme osv. Hvis mine venner/bekendte ikke kan acceptere det, så er det måske bare på tide at vinke farvel til dem. Nu har jeg i så mange år smidt alle mine egne ting på gulvet for at hjælpe dem, så må de sku kunne acceptere at jeg siger stop en gang imellem. Og sådan er det nu her.

Jeg ser frem til at skulle tusses her d. 2 maj. Savner virkelig følelsen af at blive pint lidt. Og jeg glæder mig så meget til langt om længe at se min tegning overført til huden. Håber at tatovøren får det rigtige udtryk ned i tattoo'en som der er i tegningen. Sådan lidt cartoon-agtig, men stadig min stil. :D

Jeg elsker når prinsen kommer over og puffer til mig for at få opmærksomhed. Han elsker at putte, og det er bare så bekræftende og dejligt at han kommer til mig på den måde. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle gøre uden den uldtot.

Jeg har brugt meget tid på at spekulere over hvad der skal ske nu her når jeg fylder 30. Jeg har fået en indkaldelse til jobcentret d. 8 maj, og jeg skal så forberede mig på at skal have bevismateriale med mht. min operation, mine resultater på røntgen af både finger og ryg. Have fundet nummeret frem til den læge der skal operere mig, så de kan kontakte ham hvis ikke de tror på at der kommer nogle måneder hvor jeg intet kan lave osv osv osv... Det stresser mig af helved til, og det irriterer mig at jeg ikke har så lang tid at forberede mig på. Men må bare sige tingene som det er, og ikke ligge låg på nogle steder.

Jeg har lyttet meget til Lindsey Stirling's musik på det seneste. Hun er simpelthen bare fantastisk. Hun spiller på violin og har flere covers af kendte sange, men hun er begyndt at lave sine egne, og jeg elsker dem virkelig. Hun er helt igennem fantastisk. Jeg er normalt ikke til numre med violin, men disse er mixet med noget trance og god bas, så det falder lige i min smag. :D De 2 numre jeg hører mest, kan I se her:Jeg skal blive bedre til at lytte til mig selv og min krop. Har været rigtig slem til at presse mig ud i ting, som i sidste ende har vist ikke var så skide smart. Så må prøve at overbevise mig selv og kommunen om at nu handler det altså om MIT helbred og ikke en skid andet.

Jeg har haft en svaghed for en bestemt mandeparfume på det seneste. Og jeg gik hele dagen i forgårs og duftede af den efter jeg kom hjem fra kiropraktoren. Har duftet til den før, men det er mange år siden jeg har haft den fornøjelse, så blev helt glad for at han bruge den. *Hehe* Så efter han havde hoppet lidt rundt ovenpå mig, så overførte han lidt af duften til mig. Jo tak da! :D Så klager jeg ikke over mine smerter når det er det jeg får retur. *Hehe*

Jeg har især grint af singlerne i den singlegruppe jeg er medlem af på Facebook. De bliver mere og mere pat/pik-fikseret og de kan snart ikke tænke på andet. Man skulle virkelig ikke tro de havde noget bedre at tage sig til. Og alle de opmærksomheds-hungrende mennesker - JEEZ! Lær dog for fanden at være lidt selvstændige og tag nogle dage for jer selv inden vi andre bliver pisse trætte af jer og helt siger fra. Det var sku da utroligt. :P Ja jo mere desperate de er jo længere tid får de fandme lov til at vente når det kommer til mig. :D

Det der har kunne hyle mig ud af den har været min økonomi. Kan godt mærke at den sidste måned her ender med at blive hård, for april har virkelig trukket tænder ud. Har måtte fravælge en dags mad en gang imellem, fordi der simpelthen ikke var penge til det. Dette har især været fordi jeg skulle bruge flere smertestillende i denne måned end de forgående, pga. min ryg, håndled og min finger. Det har virkelig været slemt. Så kontoen har det virkelig bare ikke godt længere. Det er først d. 1 juni jeg kommer over på en nogenlunde indtægt igen, så maj bliver en dræber.

Jeg håber at I derude bag skærmene får en fantastisk weekend og får lov til at nyde det kanon lækre vejr de har lovet os. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)