Nyt køb - MUA Lækkerier

Hader når jeg er ved at løbe tør for det makeup jeg bruger fast, og især når jeg bruger forskellige ting i forskellige mærker og derfor er nødt til at bestille det flere forskellige steder fra. Men så giver det en muligheden for at få lidt ekstra lækkert med hjem. Denne gang valgte jeg at prøve noget andet til mine bryn fra MUA i stedet for ELF, da de ikke længere har den mini-palette hos ELF jeg bruger nu, som næsten er tørlagt.

Der er her tale om deres Bryn Kit, som jeg længe har villet prøve, men ikke vidste om jeg turde købe hjem. Har dog fundet ud af at det er lige som den palette jeg bruger nu, nemlig i pressed powder formen og ikke i gel-formen. Så jeg tog chancen og bestilte den hjem. Jeg bruger nemlig både en "blond" farve og en "brun" farve til at fylde mine bryn ud med, så de kommer til at se lidt mere naturlige ud. Så hvis det ender med at denne falder i min smag, så er den lige til min økonomi, for den koster kun 32 kr. :D

Noget andet jeg bruger meget er bronzer, og det er især MUA's mosaic bronzere, men desværre havde de ikke den hjemme som jeg er ved at løbe tør for, som er "Sunkissed Glow", så nu hvor det er ved at være sommer, og man forhåbentlig får lidt mere farve i kinderne, så er det Mosaic Bronzeren i farven Natural Glow jeg kommer til at bruge. Har stadig en del af den tilbage, men... Jeg kan godt lide at have lidt reserve. :D Men når de får den anden på lager, skal jeg altså have den hjem, for den bruger jeg i efteråret og vinterperioden. Men der er jo lidt tid til endnu, så det haster ikke.

Jeg har efter jeg har prøvet disse også gerne ville prøve deres Mosaic Blusher i farven English Rose, så den kom med hjem denne gang. Der er meget shimmer i, og jeg tror det bliver rigtig fint til sommer. :) Og nu hvor disse mosaic-produkter kun koster en små 23 kr, så er det ikke jordens undergang, hvis den ikke falder i min smag alligevel.

Den anden ting jeg er ved at løbe tør for er min pudder. Jeg laver jo en blanding af forskellige slags, så jeg får den ønsket farve og finish, og jeg har fundet ud af at MUA's Matte Perfect Loose Translucent Powder er perfekt sammen med min HD powder fra ELF (som også er blevet bestilt hjem), og så koster den kun 21 kr, så det er simpelthen bare for lækkert. :D Perfekt perfekt perfekt!

Den sidste ting jeg fik med hjem var en Neglelak i farven Bold Blue, som jeg har ledt efter virkelig længe. Har ikke en sød baby blå lak uden at der er glimmer i eller er for mørk, så nu prøvede jeg at købe denne med hjem, da den kun koster 9 kr, og jeg må sige at den har den PERFEKTE nuance. :D Jeg er glad for at have taget chancen. Skøn farve her til foråret og sommeren. Elsker den.

Det var det jeg fik hjem denne gang. Jeg elsker at handle hos MUA, da deres produkter er så vanvittigt billige og både det og pga. kvaliteten, så er der flere af tingene som er blevet en fast del af min rutine om morgenen når jeg ligger makeup. :D Tak MUA fordi I gør det så fantastisk!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)