Jeg ELSKER Coole Gadgets


Jeg tror egentlig at mine naboer er glade nok for, at jeg ikke har et stort anlæg, eller højtalere der kan spille ret højt, men hold nu op hvor kan jeg godt mangle det hvis der skal holdes fest, eller hvis jeg en dag bare har lyst til at få blæst ørerne igennem med noget godt musik og gå lidt crazy-amok til det. :) Sådan en dag har jeg i dag. Jeg plejer at sætte musik på når jeg går og gør rent på en af mine fridage, og det er præcis hvad jeg er igang med i dag. Jeg kan ikke rigtig overdøve naboen når han går amok, som han gjorde her den anden dag, så hvis han vælger at starte sit op, så får jeg ikke noget glæde af mit eget. MEN! Hvis jeg havde nogle ordentligt fede højtalere til computeren, så ville jeg få nogle fede rengørings-dage ud af det, samt nogle fede fester. :D

Jeg har kigget lidt på disse super fede højtalere fra StaplesDirect.dk, men de er møg dyre (999,-). Men de passer perfekt til alle mine andre hvide gadgets, computer og min indretning i hjemmet. DAMN de er fede altså! Elsker de lækre former og at højtaleren går hele vejen rundt om "søjlen". De er derfor ikke kun praktiske, men også super frække, og jeg ville ikke have noget imod at have dem stående. :D

Men da jeg ikke har råd til disse, så må jeg nøjes med mine små kedelige højtalere. :P Hyg jer alle sammen. Jeg vil fortsætte rengøringen.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)