Mine forældres hunde på lærred fra Sumopix


Jeg har længe ligget inde med et gavekort til Sumopix, og besluttede mig så for at give mine forældre en gave, da jeg ikke selv har kunne finde på noget jeg ville have op og hænge.

De har længe gerne ville have et billede af deres hunde hængende i stuen, og da vi ikke rigtig kan få dem til at sidde stille, så foreslog jeg dem at jeg kunne lave dem i vector. Det fik jeg så gjort her i påsken. Så nu er pigerne blevet smækket sammen på en baggrund der passer ind i indretningen i stuen og med lidt fine detaljer. I kan se før og efter her:

Det var super nemt at bestille det. Uploadingen af grafikken gik overraskende hurtigt, og så var det super nemt at justere størrelse og placering, så man fik det ønskede resultat. Og så kunne man følge med i prisen når man ændrede på størrelsen. Det synes jeg sku er smart. :)

Selve betalingsprocessen var også smertefri. Leveringstiden var chokerende hurtig. Vi bestilte 2. påskedag og de fik det allerede i dag onsdag. Så det har kun taget en dag at lave det, og de har så sendt det afsted med det samme. Jeg tager hatten af for deres hurtighed og fremragende leveringstid. Og så er resultatet bare så FLOT! Vi er blevet enige om at jeg skal have lavet et af min søster og mig selv i vector også, og så vil de gerne have et billede af os hver på hver side af det med hundene. Så nu skal jeg bare lige have fundet tid og tålmodighed til at få dem lavet. :D

Her ser I billeder af det færdige resultat:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er det blevet super fint..
  Gad faktisk godt se Cosmo lavet i vector??

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har faktisk kun Cosmo i vector sammen med figuren af mig. Du kan finde den inde under profilen. :D Den er dog ikke lavet præcis efter ham, men bare lavet så den ligner lidt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)