Birketræs Væggen er FÆRDIG!

For 2 måneder siden påbegyndte jeg dekorationen på min stuevæg, og projektet har stået stille lige siden jeg fik al farven på væggen. Men i dag besluttede jeg mig for at blande en grå farve og komme igang med striberne på stammerne. Havde faktisk regnet med at det ville tage hele weekenden, men det har kun taget mig en små 5 timer. :D Så nu er den væg færdig. Shit hvor er det bare dejligt. Nu mangler resten af lejligheden bare en gang hvid. Det kommer dog til at vente lidt, da jeg ikke kan male et pænt stykke tid efter min operation. MEN! Har da malingen stående, så skal nok nå det på et tidspunkt senere på året. :D I kan lige få lov til at se processen i billeder her. Og det færdige resultat finder I nederst.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

9 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)