Nyt Design - Efterår 2014


Synes virkelig der manglede en lidt mere forårs-agtig stemning i designet her på bloggen, så har været henne og gøre farverne lidt lysere og gjort det hele en liiiiille smule mere feminint. :D Er ret godt tilfreds med hvordan det indtil videre ser ud. Mangler bare at finde på lidt til designet af indlæggene (hvis jeg da vælger at ændre det), og så er det ellers færdigt. :)

Det ligner ret meget min væg nu - selvom jeg stadig mangler "tegningerne" i stammerne, men dem regner jeg med at komme igang med i næste weekend vi kommer til. I hope. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)