At skulle sige farvel til folk

Troede jeg havde en dag mere ude i Gislev, men lederne skal på et kursus onsdag, så i dag endte med at blive min sidste dag derude. Det var virkelig en mærkelig fornemmelse. Vi havde en hyggelig morgen omkring morgenmaden og derefter skulle vi direkte ud på en lille køretur. Så jeg måtte skynde mig ind og låne en computer, så jeg kunne få printet en masse ud mht. mine sygehusjournaler. Vil gerne være forberedt når kommunen igen skal til at rive og flå i mig d. 8 maj.

Vores lille road trip var helt vildt hyggelig. Vi havde i hvert fald en vild køretur, og selve området vi skulle ud og gå i, var virkelig lækkert. Er så misundelig på dem derude som skal derud igen i morgen hvor jeg er i Svendborg. Øv altså. :P Ikke fair! Men er glad for at min sidste dag derude var så positiv og så sjov. :)
Desværre er min kontaktperson på ferie, så kunne ikke nå at sige farvel til hende, men da jeg alligevel lige skulle printe lidt mere ud, så printede jeg en lille seddel ud hvorpå jeg har skrevet en lille afsked til dem alle sammen. Bliver vildt mærkeligt ikke at skulle derud mere.

I morgen skal jeg til Svendborg, og hvis jeg ikke får det forlænget, så bliver det også min sidste dag derude. Psykologen der styrer det skulle gerne komme tilbage fra sin ferie, så jeg kan få snakket med ham. Ved faktisk ikke om han har nået at snakke med min nuværende sagsbehandler, eller om han skal snakke med den nye, men det håber jeg at vi får styr på i morgen.

Så alt i alt en god morgen og formiddag. Og også en god eftermiddag. Var et smut forbi kiropraktoren og så et smut ned og handle det nødvendige sammen med Cathrine. Er ved at løbe tør for alt, og det er virkelig skidt, da maj måned ikke bliver nem økonomisk. Og Cosmo er også løbet tør for kattemad, så er virkelig ude og skide. Håber virkelig at jeg kan få lidt hjælp til det, for ellers ved jeg virkelig ikke hvad jeg gør.

Her til aften slås jeg virkelig meget med smerter i ryggen, da jeg efter mit kiropraktor-besøg fik lavet en forkert bevægelse og det føles som om der er noget der sidder i klemme et eller andet sted. Virkelig ubehageligt. Håber dog det går lidt i sig selv, ellers ved jeg ikke lige hvor behagelig en nat jeg får. Men det hjælper lidt på humøret at dagen derudover har været god. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Hej Smukke..

  Dejligt at du har haft en dejlig dag, jeg ved godt det ikke er let at være dig.. <3
  Det bliver spændende hvad kommunen nu har tænkt sig at stille op..
  Håber de snart indser at de ikke kan kaste sådan rundt med dig..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig noget jeg ikke ser frem til. Men må prøve at nyde dagene inden det møde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)