Et billeder der får mig til at smile

Det første billede jeg tænkte på, da jeg læste dette spørgsmål, er et af Prinsen. Jeg tog det for lidt over en måned siden, og jeg synes simpelthen bare det er så ..... mesmerizing! Han er simpelthen så smuk og skøn. Jeg er så stolt over at jeg ejer så smuk en kat. Han har derudover den skønneste personlighed, som altid får mig til at smile. Han har virkelig en magisk påvirkning på mig, som ikke kan beskrives.

Han er helt sin egen, og har nogle meget faste meninger om folk og ting der foregår omkring ham, men samtidig med, så er han pisse nysgerrig og det gør ham bare så fræk og elskværdig. :D Han er virkelig a one of a kind, og jeg håber jeg har ham i mange år endnu. Han er min lille guldpelsklump.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)