Endnu et produkt fra Bed Head

Jeg har endnu en gang fået fat i et produkt fra Bed Head og denne gang er det deres "Maxxed-Out Hairspray". Jeg bruger normalt en fra Aldi til ingen penge, men nu ville jeg gerne prøve denne. Den skulle også have kraftigt hold og så dufter den faktisk overraskende godt. :D
Den indeholder UV-beskyttelse, som beskytter mod solens skadelige stråler og så kan den bruges både til styling og til finish når man har sat håret og bare gerne vil have det til at holde frisuren.

Jeg har brugt denne sammen med deres "After Party Styling Cream", og håret bliver simpelthen bare så lækkert. Håret bliver dejligt blødt af cremen, og når jeg har sat det som jeg ønsker det skal, så sprayer jeg lidt af hairsprayen i, og det holder overraskende godt.

Jeg skal også prøve at bruge det til når jeg laver krøller eller bruger en føntørre, for at se hvordan resultatet bliver og om det i det hele taget kan lade sig gøre, som de jo så fint lover. Men det må blive en anden dag. Men jeg må sige, at jeg er pænt imponeret over de produkter jeg indtil videre har prøvet. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)