Barndoms Minder

Min barndom har ikke just været en dans på roser, og jeg har været udsat for rigtig mange grimme ting, men der er dog sket lidt gode ting som har gjort at jeg trods alt har et par gode minder derfra.

For det første så fik jeg en søster i en alder af 4. Da hun blev gammel nok til at lege, så tilbragte jeg rigtig meget tid sammen med hende. Selvom vi - som alle søskende - havde vores kontroverser med hinanden, så holdt jeg utroligt meget af hende, og det gør jeg stadig. Vores forhold til hinanden er blevet stærkere med årene - dog med nogle huller hvor vi ikke har talt sammen, men... vi har kun hinanden og det er noget vi altid har i tankerne.

Da vi var små var vi også en del i Bilka med vores forældre, og jeg så altid frem til det. Det var jo langt væk fra Faaborg, så det var en kæmpe oplevelse hver gang. Og endnu bedre når vi fik lov til at komme ind i bistroen og spise. :D Noget andet som var virkelig stort ved vores Bilka-besøg var når vi fik bamser eller malerbøger. Allerede dengang elskede jeg at farvelægge ting. :D

Jeg samlede også lidt på ting dengang. Samlede blandt andet på brevpapir, glansbilleder og Mario-klistermærker. :P Havde virkelig en stor samling - havde nemlig ALLE på nær ét fucking klistermærke. :P Var så irriteret over det. Men der var da en der blev meget glad for min samling da jeg valgte at give den videre.
Jeg solgte faktisk også min brevpapir- og glansbillede-samling da jeg ikke gad at have den til at stå og fylde mere.

Jeg havde også et abonnement på W.I.T.C.H bladene. Jeg var med lige fra start af, indtil jeg var omkring de 20 år tror jeg. Da jeg så valgte at slutte med at få tilsendt bladene, fandt jeg frem til en lille pige som var stor stor fan, og hende's mor købte så hele min samling til hende. I kan tro hun blev glad. :D
Før dem købte jeg de tyske blade hvor der var plakater af musikere i og historier om bands og andre ting. Og ja de var på tysk. Havde nemlig en periode hvor jeg kun så tysk TV og så en masse tyske tegnefilms-serier såsom, Sailor Moon, Mila, Fussballstars osv osv osv. Så jeg har været ret stærk i det tyske sprog. *Hehe*

Det første selvfølgelig også til at jeg hørte mange tyske bands og blev især forelsket i ét af slagsen, som vi endte med at køre helt til Odense for at købe en CD med. :P Og var endda også i avisen.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Hihi, ;-) hvor fint! Jeg mindes også de tyske musik blade, jeg købte Bravo kan jeg huske ;-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)