Jeg vil have min egen Strand Taske lige nu!

Sidder lige og forbereder et par stykker af mine Blog Challenge indlæg, og jeg sidder lige nu og skriver ting ned, som jeg vil nævne i indlægget hvor man skal beskrive hvad man vil have i sin strandtaske. Jeg havde så planer om at finde en af mine tasker frem som jeg ville bruge hvis det er at jeg skulle på stranden, men det har fået mig til at indse at jeg faktisk ikke har nogen jeg synes passer til en strandtur. Det er da pænt irriterende! Og jeg kan ikke nå at få en hjem til indlægget. Øv øv øv! Men vil alligevel se om jeg ikke kan finde en til når sommeren rigtig kommer.

Det skal være noget alla de 2 jeg har valgt at vise her - den skal både være feminin men også kunne passe til alt. Og disse to synes jeg er super fine! Er især vild med den sorte med blomsterne. :D Det kunne nemlig også gå hen og blive en af mine faste praktiske tasker når den ikke lige skulle bruges til stranden.
Det er selve formen på dem, som gør dem ..... ja hvordan skal jeg sige det?! Mere strand-agtige?! Ja jeg ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det, men når jeg ser tasker som disse, så tænker jeg altså sommertaske eller strandtaske. :D Det er sådan de ser ud hvis I spørger mig. *Hehe*

Jeg har set den sorte her et par gange på forskellige online shops, men der hvor jeg ellers havde plan om at købe den for et af mine gavekort jeg får dertil en gang imellem, kan jeg ikke finde den. Ved den har været der før, så det irriterer mig en hel del, men så har jeg da muligheden for at købe den hos Zalando, hvor jeg har fundet den denne gang.

Det er faktisk et mærke som jeg kun har et positivt indtryk af. De laver super mange fede tasker, og jeg gav en til min mor sidste år på hendes fødselsdag af netop dette mærke, og hun elsker den virkelig. :D Det er jo dejligt at man kan give noget af kvalitet, som giver så meget glæde når det bliver taget i brug. Så jeg er ret sikker på at jeg også vil blive glad for denne, hvis jeg ender med at købe den hjem. For den kunne jo være super fed at have med på stranden, ik? Og så er der plads til en masse, som man ikke kan undvære en varm sommerdag.
Hvis ikke det bliver den, så må det gerne være en som den hvide jeg også har vist. Den er super simpel, men elsker detaljen med tørklædet, som lige givet et lille twist af farve. Åhhhh den er svær. Men uanset hvad, så skal jeg have skaffet mig en strandtaske. Også selvom jeg ikke er den store strand-type. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)