Nørde Aften i GiZPlaza :D

Sidder lige og nørder den en lille smule her til aften. :) Jeg har haft en ret sløv morgen, og jeg var virkelig længe om at komme ud af fjerene og komme i bad. Fik dog handlet lidt til aftensmaden, og nu sidder jeg bare og ordner lidt her på bloggen og stener lidt serieafsnit. Super hyggeligt.
Senere har jeg planer om et fodbad, ansigtsmaske og lidt lækkert snack og skøn te. Ja jeg skal meget nyde min aften. *Hehe* I morgen går det nemlig løs med rengøring, opvask, tøjvask og kiropraktorbesøg. Så får rigeligt at se til. Skulle egentlig også forbi apoteket, men tror jeg venter med det til på lørdag.

Skal også have bestilt tid hos lægen, da mit "sovende hud" ikke er blevet bedre, men derimod har spredt sig, så nu kræver jeg altså at de sender mig afsted til nogle undersøgelser for at finde årsagen til det. Og mht. sygehuset, så skal jeg også have ringet dertil og sagt at jeg om en 14 dages tid gerne skulle være klar til min operation. Så fra nu af og indtil den dag jeg skal under kniven, skal jeg sørge for at fugte huden godt og undgå spidse og skarpe genstande. Må ikke få nogle skrammer fra nu af.

Nå, men jeg vil nørde lidt videre inden jeg skal igang med fodbadet osv. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)