Se ned

Der er bare en eller anden nervepirrende følelse af magtesløshed når man svæver oppe iblandt skyerne, og den følelse kan både være ekstremt ubehagelig men også befriende. Jeg har dog kun været oppe og flyve 4 gange (2 rejser), så har ikke oplevet det ret mange gange - og første gang sad jeg i gangen, så havde ikke fornøjelsen af en vindueplads, men en af de sidste gang fik jeg lov til at opleve det.

Det er utroligt skræmmende at tænke på hvor langt over jordens overflade man befinder sig når det er. Hvor galt det kan gå. Men det er også ret .... fantastisk at vi er en del af noget så stort. At vi er nået så langt at vi kan holde os flyvende i luften, at vi kan udforske andre planeter og er tæt på også at tage dertil. Bare det at vi er en så mikroskopisk del af noget så stort.

Men jeg savner faktisk at svæve rundt deroppe iblandt skyerne. Vil så gerne derop igen snart. Tage sydpå eller måske bare til England eller Irland. Åhhh... Lad mig da komme afsted! Jeg vil op i skyerne igen og kigge ned på vores smukke jordklode.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)