Hvad jeg fortryder mest i mit liv

Selvom man siger, at man ikke vil ændre noget i sin fortid, da man jo så ikke ville være den samme person længere, så er der faktisk en hel del jeg gerne ville ændre. Det er alt fra bekendskaber jeg godt kunne have været foruden, oplevelser, ting jeg har sagt og gjort og bare generelt valg jeg har taget.

I folkeskolen gjorde jeg mange dumme valg. Folk jeg blev "venner" med, som i sidste ende endte ud med at blive mine værste fjender og gjorde mit folkeskoleliv til et helvede pga. deres mobning. At jeg så fandt sammen med et par stykker af dem igen efter mine forældres skilsmisse, var A BIG MISTAKE, for det resulterede i at de trak mig ind i den kriminelle verden hvor jeg "lærte" at stjæle i butikker og på tankstationer. Derfra gik det også galt forholdsmæssigt. Faldt for de "hårde fyre" da det jo var dem jeg hang ud sammen med, og som jeg sammenlignede mig selv med. Det har jo så desværre gjort at det har været de typer jeg faldt for i mange år frem.

Fortryder at jeg valgte en uddannelse efter 10 klasse som jeg ikke var 100% sikker på. Og efter den fiasko gjorde jeg bare bekendtskab med flere fiaskoer uddannelsesmæssigt, og blev mere og mere usikker på hvad jeg ville. Og nu sidder jeg den dag i dag, uden en egentlig uddannelse og ingen arbejdserfaring. Sucks big time.

Som nævnt lige før, så fortryder jeg virkelig også mange forhold. Hooold nu op hvor har jeg fundet mig i meget lort. Og af en eller anden årsag, så er det også den slags mennesker jeg er blevet venner med igennem tiden. Folk der var løgnagtige og ikke ville mig noget godt. Jeg skulle bare udnyttes.

Jeg har endda måtte erkende at en del af de bekendtskaber jeg har fået mig de sidste 4 år jeg har boet i Faaborg igen, ikke har været så heldige. En del er jeg kommet ud af igen, men der er stadig et par stykker der hænger ved, som jeg bare ikke kan slippe af med. Lidt lige som irriterende lus der bare bliver ved med at komme igen og igen.

Åhhhh! Hvor skal jeg dog lære at tænke mig om. Lære af mine fejl og lytte mere til den stemme i hovedet der bare sidder nu og siger "Hvad sagde jeg?!".

MEN! Igen så havde jeg ikke været den person jeg er i dag, hvis jeg havde været foruden de erfaringer. Jeg skal bare lære at bruge dem fornuftigt. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)