Min Fødselsdags Overraskelse & IKEA Haul!

Så kom dagen endelig hvor jeg skulle have min overraskelse - altså i går. Cathrine havde bedt mig om at holde hele dagen fri, så det gjorde jeg. Havde løbende spurgt ind til lidt småting, og havde faktisk gættet mig til hvad der skulle ske, men det ødelagde det ikke for mig, for jeg blev lige så glad for det som hvis ikke jeg havde gættet det. :D

Vi tog bussen mod Odense hvor Hejdi og lille Sommer stod og ventede på os. :D Vi skulle så videre med en anden bus og da vi var ved at være ved endestationen overraskede de mig med et gavekort til IKEA. Dén havde jeg dog ikke set komme, så jeg blev virkelig glad. :D Fantastisk gave. Så jeg kunne langt om længe få købt de ting som jeg har ville have til hjemmet. Godt nok skulle jeg selv smide penge i puljen, men det var helt okay, for med gavekortet gjorde det ikke så ondt på kontoen.

Efter IKEA-turen tog vi hjem til Hejdi og fik aftensmad. Og sikke da en skøn familie hun har. Absolut ikke sidste gang jeg besøger dem.

Men nu til mit IKEA-indkøb

Jeg har virkelig forelsket mig i deres romantiske serie af potter og lysestager+fade, så jeg ville virkelig gerne have noget mere af det, og det fik jeg heldigvis muligheden for nu. :D Det blev til 1 stort lysfad, 2 små af slagsen, 6 små lysestager og 4 store lyslanterner. Derudover 2 blomsterkrukker med tilhørende plastikplanter (ja jeg kan ikke holde planter i live ret længe af gangen indenfor), 1 kagespartel og en helved masse duftlys. :D

Folk der kender mig ved at jeg ikke kommer i IKEA uden også at komme hjem med lidt duftlys, og denne gang var ingen undtagelse. Jeg havde set på deres hjemmeside, at de havde fået nogle nye duftvarianter på hylderne, så jeg havde helt klart planer om at prøve nogle af dem.

For det første så er farverne perfekte til min stil herhjemme, og for det andet så er det dufte som jeg bare ELSKER! Har i forvejen nogle orange lys fra sidste år, som jeg bruger i efteråret (mest pga. farverne), og de har den skønneste friske duft af eksotiske frugter, og så fandt jeg de gule i glas i går, som så dufter himmelsk af ananas og mango. Farven er perfekt til efteråret også, men kan klart også bruges i sommerperioden. Så dem ville jeg gerne have lidt med hjem af.
Derudover så måtte jeg bare have et af de store med æble med hjem. Har ikke haft nogen med æbleduft i virkelig lang tid, og jeg savner det, så 1 stk kom der lige med hjem.

Så var der 2 nye dufte som jeg ikke kunne stå for. Den grå er en frisk duft som jeg elsker, og som jeg før har købt andre steder når det kommer til duftlys, så det var skønt at IKEA også har fået nogle i den duft. :D Og så er der selvfølgelig de blå der har den skønneste duft af kokos og hyldeblomst (tror jeg det er). MUMS!

Har så allerede været henne og stille nogle af tingene på plads, og det får I da lige muligheden for at se her til sidst. :DEnglish version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig overraskelse :D Og hold nu op hvor er de ting fine!

    SvarSlet
  2. Lyder jo bare som en super dejlig dag og skøn overraskelse..
    Virkelig nogle lækre ting du fik købt i Ikea.. :D

    Krammer. <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)