EGO - Sådan ser jeg ud lige nu

Prøver at smile og holde humøret oppe til trods for virkelig kraftige smerter i mit ribben. Jeg smider nok håndklædet i ringen i dag og tager en masse smertestillende. Min kiropraktor mente også at jeg burde gøre det, nu hvor smerterne er blevet værre. Så resten af dagen skal bruges på langs, så jeg ikke har så mange smerter i morgen hvor jeg skal til massør. Så skal se en masse "Dexter". :D Skal så lige have fundet ud af hvad jeg skal have at spise og så håber jeg at søde Cathrine kan handle for mig.

Ha' en fantastisk mandag!

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)