Mine Top 3 Favorit Dufte

Jeg har en virkelig stor parfume samling og det kan til tider være super svært at finde ud af hvilken man vil bruge i perioder, men fordi der er så stort et udvalg, så har jeg lidt til enhver situation. :D

Det har været svært at finde en top 3, men måtte bare tænke "hvilke bruger (har jeg brugt) jeg mest, og så kunne jeg trække 3 frem.

Den første er "Cat Deluxe" af Naomi Campbell, som jeg ikke har turde bruge længe, da jeg kun har en lille sjat tilbage og ikke kan finde den i butikkerne længere. Kunne græde snot over det, for det er og har altid været min favorit no. 1! Det har været mit varemærke i mange år, og nu kan jeg ikke rigtig have det mere. Øv øv øv altså. Men det må jeg bare komme mig over. :P Den var også ufatteligt dyr, så er måske meget godt.

Den næste er en jeg har vundet i en Goodiebox konkurrence. Nogle havde fået en lille prøve af den i deres goodiebox, men jeg var ikke en af de heldige, så jeg deltog i konkurrencen og vandt den fandme! Det er "Acqua di Gioia! af Giorgio Armani og den er virkelig skøn og frisk. :D Perfekt her til sommer.

Den sidste er en jeg faktisk kun bruger om sommeren, for den bliver for ..... ja ved ikke rigtig hvad jeg ville skrive der, men den passer bare ikke rigtig til de andre årstider. Det er "Plaisirs Nature's Malaysisk kokosnød" af Yves Rocher. Tror ikke man kan få den store flaske længere, men den findes i en lille version også. Duften af kokosnød er bare duften af sommer. Man skal dog ikke bruge ret meget af den, da den hurtigt bliver meget kvalm, men et sprøjt eller to, så dufter man skønt af kokos hele dagen. :D

Det var mine favorit dufte.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)