Sommer Must Haves

* Små lette sko
Enten små lette sandaler, ballerinaer, flip flops eller bare tæer er det perfekte fodtøj til sommeren. :) Det er ikke behageligt med tætte sko der giver varme og sure tæer. Føøøøj!

* Nederdele
Dette er i hvert fald noget jeg foretrækker at have på om sommeren. Gerne med et par korte leggings under så det hele ikke er frit. *Haahahahahaa*

* Solbriller
Og jeg har rigtig mange af dem efterhånden. :D Det skal helst ikke være de kedelige sorte, men gerne nogen med en masse fantastiske farver. Jeg er især rigtig glad for alle mine aviator-solbriller, som jeg har i en masse forskellige farver. :D

* Blæser
Dette er virkelig et must om sommeren. Uden en blæser ville jeg gå til af hedeslag. Har en gulvblæser, men ved ikke om den virker længere, men skal have skaffet en til at stå på bordet.

* Lækker drikkelse
Man kommer da ikke igennem sommeren uden lækker drikkelse. Om det er isvand, saft med is, lækre bobler til halsen eller en lækker kold smoothie. :D

* Frisk frugt
Åhhh... En lækker ananas, mango eller friske jordbær. MUMS! Det er så dejligt forfriskende, og de kan være særligt gode i en salat.

* Solcreme + After Sun
Ja når man er mig, så er dette virkelig et must. *Hahahahahah* Uden solcreme bliver jeg voldsomt skoldet, og når jeg bliver det, så er after sun virkelig et must. Så jeg kan ikke gå nogle steder uden begge disse ting om sommeren.

* Et par gode bøger
Lækker læsning når man ligger og slikker sol, er noget jeg ikke kan undvære. Og så er det jo godt at man har en masse at vælge imellem på hylderne. :)

* God musik
Åhhh... Musik er noget jeg hører meget i sommerperioden. Ellers hører jeg det kun når jeg gør rent. Og håber der kommer nogle gode sommerhits i år man kan høre hele tiden.

* Kamera
Man skal jo dokumentere alle de skønne ting man ser, oplevelser man kommer ud på osv. :D Så jeg har altid et kamera med mig om sommeren.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)