Nyt køb - Yves Rocher Goodies

Har ikke bestilt noget hos Yves Rocher længe, men nu da jeg var ved at løbe tør for mine brynpenne, så blev jeg nødt til det. Desværre så tror jeg de har lavet en fejl i min bestilling, for har bestilt brynpennene for 2 til 1's pris, men har kun fået en af hver og har derfor betalt fuld pris for dem, og det er jeg på INGEN måder tilfreds med. Så har sendt en mail til dem og brokket mig.

Derudover så er de kommet ud med en ny duft i en serie som jeg har brugt meget, og den har faktisk også ændret navn, så den hedder nu Luminelle Limited Edition. En super skøn duft her til sommer. Valgte så også at bestille en Shower Gel i samme duft. :)

Havde jeg fået det rigtige antal af mine varer, så havde dette været en totalt nice bestilling.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)