Er jeg allerede 30?!!?!

Cathrine var forbi med lagkage her tidligere da jeg var stået op. Virkelig sødt af hende. :D Især når jeg ikke skal holde noget nu hvor jeg bliver 30 år. Der er simpelthen ikke råd, og det er irriterende, for det kunne være så skide hyggeligt. Men nu havde jeg også en skide hyggelig dag i går, og skal ses med nogle veninder i dag. Dejligt. OG! Så skal jeg ud og spise hos de gamle i aften. De har nemlig planer om at lave moussaka, og da det er flere år siden sidst jeg fik det, så ville jeg vildt gerne derud og spise med. Tror også at Cathrine skal med, men skal lige have fat i de gamle for at høre om det er okay. :D

Så det er endt ud med at blive en hyggelig weekend alligevel. :D Og næste weekend bliver sikkert også super hyggelig. Cathrine har planlagt en overraskelse til mig, som jeg endnu ikke ved hvad er, men det må jeg se på lørdag. Spææændende. :D

Håber I andre har haft en god weekend også.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

  1. Overraskelser og fødselsdag, så kan det da ikke blive bedre :)

    SvarSlet
  2. Den ser lækker ud.
    Tillykke med de 30

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)