De Bedste Oplevelser i forbindelse med min Blog

Har mange gode oplevelser med bloggen. Har lært rigtig mange fantastiske mennesker at kende, og også været så heldig at møde nogle af dem. Og nogle stykker af dem er også gået hen og blevet nogle rigtig gode veninder. Tænk sig at en simpel ting som en blog på nettet kan give så mange ting. Jeg føler i hvert fald at mit liv er blevet beriget efter jeg har valgt at holde en daglig blog. Udover de fantastiske mennesker jeg har mødt igennem bloggen, så har jeg også fået en masse skønne oplevelser ud af det - online - men også IRL.

Har fået kontakt til en masse skønne mennesker der har betydet at jeg har kunne få en fed oplevelse ud af det at være blogger. Havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det ville komme til at ske, da jeg startede min blog op den gang i 90'erne.
En af de bedste må nok være det bloggertræf, jeg sammen med 2 andre bloggere fik stablet på benene sidste år - og så var det endda første møde med hinanden også. Det krævede en del arbejde, men det var helt sikkert det værd. Jeg havde selv ikke været med til et før, så det var en debut for mig både som deltager og arrangør. Men vi fik kun ros for vores arbejde og selve dagen, så det var super rart.

Håber at kunne gøre succesen endnu en gang med næste bloggertræf. Hvornår det bliver ved jeg ikke. Havde lidt håbet det kunne blive her i sommerperioden, men nu hvor jeg skal opereres osv, så tror jeg desværre ikke at jeg kan nå det. Så måske det først bliver en gang til efteråret eller i starten af næste år. Men det var i hvert fald ikke sidste gang jeg lavede sådan et arrangement og mødte en masse skønne bloggere.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)