Sommer Lækkerier

Noget af det bedste ved sommeren er helt klart at der kommer en masse velduftende sæber og andre lækre sager. :D I dag da jeg var i Føtex faldt jeg over en ny sæbe-serie som Palmolive er udkommet med i forbindelse med sommeren. Der var også håndsæbe og bodyshampoo til mænd, men det var disse to jeg endte med at købe med hjem. Den ene har en meget lækker tropisk duft og den anden en totalt skøn duft af kokos. Og det er jo en duft jeg især elsker her om sommeren, så dem kunne jeg altså ikke stå for. De er dog en smule dyre med deres 22 kr stykket i forholden til deres størrelse, men jeg kunne altså ikke bare gå forbi dem. Man har jo helt lyst til at hoppe i bad med det samme for at afprøve dem. :P Men det må altså vente til i morgen.

Derudover så er der de velkendte "BABY Lips" som rigtig mange bloggere og vloggere har snakket om i meget lang tid. Endelig er de kommet her til Danmark og er nu at vinde i forretninger som Matas, Føtex og andre udvalgte kæder der har valgt at have dem på hylderne. De koster 30 kr stykket, og det er ca. det man kan finde dem til på eBay. Dog er der kun 6 varianter at vælge imellem, hvor der er mange mange flere på nettet.

Efter at have prøvet dem i nogle dage, så er jeg simpelthen smask forelsket. Jeg har aldrig haft en læbepromade der føles så lækker blød på læberne og som holder dem lige så godt fugtet som disse gør. Jeg må sige jeg er imponeret. Jeg har valgt at prøve en neutral, en med shimmer (+lidt farve) og en med farve, og jeg elsker dem alle 3. :D Havde ikke forventet at dem med farve ville farve så meget som de gør, men jeg fortryder intet. :D Jeg vil SÅ gerne have flere af dem i min samling. Jeg har rigeligt til læberne, men det er lækkert at have noget forskelligt at vælge imellem, og disse er røget direkte på toplisten for mit vedkommende.

Har I prøvet disse meget omtalte "BABY Lips"? Og hvis ja, hvad synes I så om dem?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

  1. Lige så snart jeg får penge på onsdag, så skal jeg eddername ud og have en af de læbepomader! Har bare ikke kunne tage mig sammen denne måned til at købe en hehe :)

    SvarSlet
  2. Var nede i matas i dag og ville købe nogle, men det var kun 4 grønne tilbage så jeg købte sådan en og keg er også helt forelsket i den! Den er så blød på læberne! :-)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)