Challengen for en Amatør (Hobby) Fotograf

Jeg var nede på Hotel Færgegården for at tage billeder i går, og det var faktisk super hyggeligt. Desværre så var lyset ikke rigtig med mig, så mange af billederne er blevet sløret og grynet. Virkelig træls. Men det er ikke sidste gang jeg tager derned og tager billeder for dem. Skal derned igen en dag hvor vejret er bedre, og så vil jeg se om vi ikke kan finde nogle andre steder at tage billeder, for køkkenet er virkelig mørkt og jeg har ikke softlight-lamper osv som jeg kan tage med. Men skal alligevel skrive sammen med ejeren af det dernede her de kommende dage, så der tager jeg det lige op med ham. Men håber da at nogle af billederne fra i går, er nogen de kan bruge.

I kan se et lille udvalg af det jeg fik tryllet frem igennem linsen trods alt herunder. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :) ELSKER det sted... det var faktisk der min ex mand og jeg - kom de sidste par gange vi har været "ude" - inden vi pludselig blev skilt.
  Knus Stinna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig et lækkert sted. :D Håber at jeg en dag får råd til at tage derned og spise en gang igen.

   Slet
 2. Jeg bliver nødtil at spørge, om du ved hvor de har købt den lampe fra, på anden sidste billde?, Jeg leder kraftigt efter den. Kan nemligt ikke finde den på Lamper4u.dk. :-)

  Btw, jeg ELSKER også det hotel. Fantastisk sted. Har dog kun været der 1 gang før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha det ved jeg ikke. :P Har du prøvet IKEA? De har også en masse forskellige lamper.
   Ja der er virkelig lækkert.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)