Kigge op

 Copyright - Craig Stephen
Jeg er en dagdrømmer. Sådan ca. 60% af min vågne tid bruger jeg på at dagdrømme eller forestille mig forskellige situationer, samtaler osv osv osv. Det har tidligere været et stort problem for mig, da det kan være svært for mig at holde fokus og koncentrere mig om de ting der sker foran mig. Om det er til en undervisning, en film eller en samtale, så skal det virkelig interessere mig for at jeg ikke skal drive ind i dagdrømmeriet.

Det har på det seneste (de sidste par måneder) været værst når det kommer til samtaler med et par bekendte i min omgangskreds. Hvis personen ikke siger mig forfærdeligt meget, så mister jeg hurtigt interessen i de samtaler jeg har med dem. Jeg har brug for bare en eller anden form for kemi med en person, hvis jeg skal kunne holde et venskab kørende. Og den kemi kan hurtigt fade væk hvis ikke jeg har noget til fælles med vedkommende. Jeg giver alle en chance, men det er jo bare ikke alle man klikker lige godt med. Kan I følge mig?

Derfor bruger jeg ufatteligt meget tid på at tænke over en masse ting. Det gør jeg bedst ude i naturen. Enten siddende eller liggende og kigge op i himlen. Lade bevistheden drive helt ud i rummet, ud af galaksen, ud i intetheden.
Jeg tænker meget på de ting der sker omkring mig, ting der ligger ude i fremtiden og ting vi ikke er herre over. Ja jeg tænker ufatteligt meget, og derfor kan jeg til tider have svært ved at huske ting, aftaler, hvad der skete i går, i sidste uge, sidste år. Det kan være grunden til at jeg ofte er stresset, fordi jeg nemt bliver frustreret over ikke at kunne huske ting, styre mine følelser og føler mig magtesløs.

Det eneste sted jeg kan slappe af og få frit løb for tankerne er altså i naturen, kiggende op i det store tomrum over os.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er det ja, men ikke mig der har taget dette. :)

   Slet
 2. "Om det er til en undervisning, en film eller en samtale, så skal det virkelig interessere mig for at jeg ikke skal drive ind i dagdrømmeriet."

  Ha ha - åhh ja, DET kender jeg. Måske ikke så meget ved samtaler face-to-face, men undervisning og til dels film. I hele min skoletid er der godtnok foregået meget, som jeg gik totalt glip af. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Det er sku lidt sørgeligt at vi har det sådan :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)