Tænker tilbage på sidste uge

Sidder her med en begyndende halsbetændelse, et trykket ribben og et kæmpe hak i fingeren og sukker efter forrige uge. Nu er det gråt, kedeligt og vådt overalt og det er bare totalt trist. Sidste uge var det lækkert og lyst med en masse solskin og varme. Øv altså! Og nej jeg er ikke blevet et sommer-menneske, jeg kan bare mærke at kroppen trænger til lidt sol og varme lige pt. Og det hjælper på ingen måde at jeg er begyndt at blive syg. *Suk* Så i aften står den på te og hygge under tæppet. Imens jeg sidder og ser lidt serieafsnit, og prøver at få skrevet lidt indlæg.

Og nu regner det stille og roligt. Virkelig en skam, for bladende på kirsebærtræerne forsvinder ufatteligt hurtigt under et regnvejr. Godt nok dryssede de lidt fra træerne i sidste uge pga. blæsten, men det var hyggeligt at se på fra altanen (se video). Men nu falder de bare til jorden som blystykker pga. regnen. Øv altså. /: Havde ellers set frem til at træerne ville blomstre i lidt længere tid. Dumme dumme dumme danske sommer.

Nå, vil hoppe lidt ud og lave noget aftensmad og så smide på på sofaen. Hyg jer alle sammen. Ønsk mig held og lykke hos massøren i morgen. Håber ikke mine rygsmerter og trykkede ribben gør det alt for smertefuldt. Ellers må jeg bare smutte hjem under dynen igen.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)