3 Blogs jeg anbefaler

Jeg har længe siddet og tænkt over hvilke 3 jeg skulle anbefale jer, og jeg kunne sagtens have valgt 3 af dem, jeg snakker mest med og som jeg følger dagligt, men jeg har valgt at tage de top 3 blogs, som jeg føler mig inspireret af og som jeg er ret sikker på ikke ret mange af jer kender til. Det handler jo også om at få lidt ny inspiration, ikke? :) Så her kommer mine 3 anbefalinger til jer derude.

Den første er Linda Hallberg som er en Svensk Makeup artist, som jeg virkelig synes er fantastisk. Ikke nok med at hun er gudesmuk at se på, så er hun også virkelig talentfuld. Jeg er misundelig på hendes succes, da det er det jeg drømmer om. At få en uddannelse som makeup artist og så gøre karriere inden for det felt. Åhhh hvor ville det dog bare være fantastisk! Og så ville folk ikke glo mærkeligt på en når man dukker op med den vildeste makeup. :D
Jeg får meget inspiration fra hendes looks, og det får mig til at lege lidt mere med farverne og "designet" af looket. Så hvis I mangler inspiration til makeup looks, så synes jeg helt klart at I skulle tjekke hendes blog ud.

Den næste er den skønne Norske blogger Lene Orvik. Hun er en livstils- modeblogger, som har et virkelig spændende liv, hvis I spørger mig. Jeg er slet ikke til modebloggere, men fordi hun blogger om så meget andet ved siden af, så synes jeg hendes blog er super interessant.
Hun rejser meget og arrangerer tit nogle hyggelige byture eller spiseaftner sammen med vennerne, og det er noget jeg virkelig godt kunne tænke mig selv. :) Hun er så inspirerende og har en virkelig unik stil både personligt, men også i sit hjem.


Svenske Kenza Zouiten er modeblogger, og det burde egentlig få mig til at bakke bagud, men hendes billeder på bloggen, og også hendes eksotiske rejser er så skønne. Hun er model og har lige været med i det svenske "Vild med Dans", men nåede ikke helt til finalen. Men god det er hun sku til at svinge de tynde modelben. :)

3 skønne skandinaviske bloggere, som jeg synes er et besøg værd.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)