Dagens Aftensmad - Alt muligt blandet fra skabene

Jeg var lost mht. hvad jeg skulle lave til aftensmad i dag, men det endte med at blive en mix af alt muligt jeg kunne finde i skabet, og hvad jeg havde fundet på tilbud i Fakta her tidligere.
Det er pasta mixet i fløde, hakket tomat, revet ost og løg og deri er der også puttet pepperoni og ananas. Ikke ligefrem noget man måske ville mixe, men jeg har det jo med at teste lidt forskellige sammenblandinger. :D Og det blev faktisk overraskende godt. Har desværre fået lavet alt for meget, så skal have det i morgen også - om jeg vil det eller ej. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)