Hvad får folk til at gøre sådan nogle ting?

Dette syn mødte mig i går morges da jeg stod op og kiggede ud af vinduet. Synes simpelthen at det er noget svineri. Selvom man måske har et problem med dem derover, så går man sku da ikke hen og laver hærværk på bygningen. Så er man sku ikke voksen nok til at gå uden for en dør. Ja jeg er virkelig forarget over sådan noget her, for jeg synes virkelig at det er en grim handling.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Sådan så det ud i det kvartere jeg bor i på et tidspunk. Her var det nazi tegn..

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes simpelthen det er så respektløst af folk.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)