Hvor du med garanti kan finde mig online

Twitter er klart det sted jeg befinder mig mest når jeg er online. Det er her jeg opdaterer mest og det er faktisk alt jeg deler med folk her. Hvad jeg laver, tænker, ønsker og bare ønsker at dele med folk. Her er folk også opdateret når jeg blogger og poster et billede på Instagram.
Det er også igennem Twitter at jeg har den tætteste kontakt til folk online. Nok fordi der som sådan ikke er nogle regler for hvordan man skal opføre sig, og man har lov til at komme med udbrud hvis man har behov for at lette noget fra hjertet som irriterer en.
Jeg har været aktiv på Twitter siden Juli 2008 og har derfor snart 6 års-dag. Tiden går stærkt. :P Og så har jeg endda fået det nye design, hvilket jo er super lækkert. :D

Instagram er også et sted jeg opdaterer regelmæssigt og tjekker flere gange om dagen. Super hyggeligt socialt medie og der er virkelig mange inspirerende brugere derinde. Efter jeg har fået en anden HTC, så har jeg nu mulighed for at oploade videoer derinde, og det gør det hele en smule sjovere. :D Især når man har en frækkert af en kat, der mange gange er svær at fange på billeder og derfor nemmere på video.

Jeg er faktisk ikke ret meget online på Facebook, udover på sidens Facebook-side. Jeg har heldigvis fundet en app, hvor det gør det muligt for mig KUN at tjekke det der er tilknyttet bloggen, og derved slipper jeg for det "alm. Facebook". Så jeg er begyndt at opdatere noget mere inde på bloggens side - og her er det også med alm. statusser og upload af billeder. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)