Nyt køb - Neutral 120 Palette

Jeg har ventet på at modtage denne palette virkelig længe nu, og fik den langt om længe hjem i går efter at den havde ligget på posthuset hele weekenden. Jeg har en neutral palette i forvejen, men som "betaling" for at have et banner på min side, så fik jeg lov til at vælge en ting fra Sammydress.com, og det blev altså denne. Håber dog at jeg kan lave et lignende samarbejde med dem igen når tiden er inde til det, for hold nu op hvor har de mange lækre ting på deres side. :D

Jeg bruger for det meste de brune farver når jeg ligger makeup, men kan godt finde på at smide et lille strejf farve ind. Men det er ikke alle der er lige vovet. Rigtig mange der ønsker at få lagt en makeup ønsker at få et look med nogle naturlige nuancer. Derfor har jeg planer om at anskaffe mig endnu en af disse, hvis den viser sig at være god. Så har jeg en til eget brug, og jeg har en til når andre skal have lagt en makeup. Det betyder så også at jeg skal have fundet en med farver og et sæt makeup-brushes, så jeg igen ikke skal bruge mine egne når jeg hjælper andre. OG! Skal også have fundet en beauty-kuffert, så jeg kan have det hele med når jeg skal rundt. :)

Men jeg glæder mig i hvert fald til at få testet denne snarest. :D


English version:
I have been waiting to receive this palette for a really long time now and I finally got it home yesterday after it had been at the post office all weekend. I have a neutral palette already, but as "payment" to have a banner on my page, I was allowed to choose one thing from Sammydress.com, and this was my choice. I hope that I can make a similar cooperation with them again when the time comes because they have many amazing things on their shop. :D

I mostly use brown colors when put on makeup, but I love to put in a little touch color too. Many who want me to create a look on them wants to get one with some natural shades - they are not daring enough to try some strong colors. Therefore, I plan to get another one of these if it turns out to be good. Then I would have one for my own use, and one for others. :) I also have to find one with colors and a set of makeup brushes. AND! I also have to find a beauty case, so that I can have it all with me when I go to them.

I can't wait to test this very soon. :D

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)