Blogger Spotlight #1 - Nanna Frederiksen

Jeg har valgt at have en ny "serie" på blogge for en periode, for at jeg selv og mine besøgende kan få øjnene op for bloggere som vi ikke kender til i forvejen. Det er rart med noget nyt inspiration og nogle nye skønne bloggere man kan stalke. :D Derfor har jeg i første omgang spurgt folk på Facebook om de kunne tænke sig lidt omtale her på bloggen. Og der har jeg fundet et par stykker som jeg synes er interessante, og som jeg er sikker på at I også vil. :)

Den første er Nanna Frederiksen, som jeg desværre ikke kendte til i forvejen. Men er glad for at hun gav sig til kende, så jeg kunne opdage hendes skønne blog. Hun er en snart 18 årig kvinde som skriver indlæg indenfor forskellige kategorier, som jeg synes er lækkert. Det handler nemlig ikke kun om mode, men hun har også private indlæg. Det er noget som jeg virkelig sætter stor pris. :) Det gør mig nemlig nysgerrig og jeg synes det er super spændende at få et indblik i folk liv og hvad de går og laver af sjove ting og sager. :D Så mange tak Nanna. Du har i hvert fald fået dig en fast følger her.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)