Nyt køb - Ny Midlertidig Sofa

Jeg har i et par år nu været rigtig godt træt af min gamle sofa, og jeg har gang på gang købt nye tæpper, for at skjule hvor grim den efterhånden var blevet. Men det hjalp jo ikke på at den efterhånden ikke havde mere fylde i puderne, så den var ret dårlig at sidde i. Samt at den var blevet meget ustabil. Man skulle ikke smide sig i den, for så kunne den risikere at flække i bunden eller i de skrøbelige ben. Såå... jeg har længe ville skifte den ud.

Har flere gange haft kigget på sofaer, men de er simpelthen så dyre. Ville gerne have en med chaiselong og så gerne i en lys grå, men har ikke kunne finde 2000-3000 kr til den, så jeg har kigget andre veje. Nemlig i genbrugsbutikker. Dog finder jeg ikke en som ligner den jeg ønsker, men et bedre alternativ end den jeg havde i forvejen kunne jeg godt finde. Dog havde jeg endnu ikke fundet en jeg kunne lide - før i dag. Cathrine og jeg var lige inde forbi en af genbrugsbutikkerne i dag, og ud af øjenkrogen ser jeg en stor flyder af en sofa i beige. Var ikke i tvivl om at den ville være lækker oppe i min stue, men jeg var utroligt i tvivl om, om jeg skulle købe den nu eller vente og risikere at en anden endte med at købe den.

Vi var så henne og sidde i den, ligge i den og flade ud i den, og den var bare så fin! Vi kan begge sidde i den uden at sidde ubehageligt og oveni hinanden og vi kan begge flyde i den. Så efter ca. 15-20 min test, så besluttede jeg for at købe den til små 300 kr. Nu var problemet så bare hvordan jeg fik den hjem. Ringede til min vicevært og spurgte om det var noget han kunne tænke sig at hjælpe mig med. Heldigvis sagde han ja og så måtte vi se om det blev i dag eller i morgen. Det blev så heldigvis i dag. :D Men noget jeg så ikke lige havde tænkt over var, at den jo er hjernedød tung! Jeg havde nær ikke kunne hjælpe ham med at få den op i traileren. Heldigvis kom der en forbipasserende forbi og hjalp. Thank God! Og da vi så kommer hjem og jeg får flyttet ting og sager i lejligheden, så har vi fundet ekstra hjælp. Min overbo, en af de nye unge knægte i blokken og Cathrine valgte at hjælpe med. At det så var viceværten og den nye unge fyr der gjorde det meste af arbejdet er jeg så bare utroligt taknemmelig for. For jeg siger jer min finger er ødelagt nu. ),: Men er super glad for at jeg har fået alt dette fikset og fået hjælp inden min operation. Nu har jeg en stor sofa jeg kan flyde i imens jeg kommer mig efter operationen osv. :D Jeg er dem alle sammen så taknemmelig lige nu. Også selvom vi nær ikke havde fået den op af trapperne og ind i stuen. Den var liiiiiige lidt længere end lovligt. *Hehe* Men ind kom den, og så fint står den og fylder i min stue nu. :D

Og nej det er nok ikke lige den kønneste sofa, men den er fin og den er god at sidde i. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Ej hvor dejligt!!! Ved du jo længe har ville have en ny og så for 300kr?!! Sindsygt billigt jo :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sygt billigt, og så er den ikke en af de der grimme gamle sofaer men normalt ser i en genbrugsbutik. :D

   Slet
 2. Den er jo rigtig fin :D Lidt af et kup må jeg sige :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg er også vildt glad for den. :D

   Slet
 3. Når nu du laver de forskellige collager, du laver, hvilket program laver du dem i, dem hvor der bare er hvis baggrund, :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem laver jeg i Photoshop men online er der en side der hedder picmonkey der gør det for dig :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)